Η μεγαλύτερη διαρροή υλικού για το GTA 6

Το να έχουμε διαρροή λεπτομερειών για το Grand Theft Auto 6 δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά μέχρι στιγμής καμία δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο αυτή που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς περισσότερα από 90 video, που φέρονται να προέρχονται από ένα work-in-progress development build, ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δημοσιεύτηκαν στα GTA fora, προτού διανεμηθούν μέσω των

μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του YouTube.

Το υποτιθέμενο υλικό του GTA 6 φαίνεται να είναι νόμιμο και προέρχεται από το μέλος του GTA Forums, teptuberhacker, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει κατεβάσει τα βίντεο μέσω του Slack. Υποθέτοντας ότι το gameplay είναι πραγματικό, επιβεβαιώνει μια προηγούμενη αναφορά του Bloomberg, η οποία ανέφερε ότι ο τίτλος θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα ως πρωταγωνίστρια και θα έχει ένα Vice City setting.

Μερικά από τα σημαντικότερα κομμάτια από τη μαζική διαρροή του υλικού που δημοσιεύτηκε στο YouTube περιλαμβάνουν ένα video με μια γυναίκα που φεύγει από ένα εστιατόριο έχοντας ληστέψει τους ταμίες, πλάνα από τον ίδιο χαρακτήρα σε ένα στριπτιτζάδικο γεμάτο με NPC χαρακτήρες και ένα απόσπασμα από το σταθμό του μετρό του Vice City.

Ένα άλλο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Twitter προσφέρει μια ματιά στους shooting μηχανισμούς του GTA 6 κατά την οδήγηση, ενώ ένα άλλο κλιπ δείχνει ένα σύστημα συνομιλιών και μια άλλη ληστεία.

Και πάλι, το υλικό φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με αυτό που είχε ισχυριστεί προηγουμένως το Bloomberg, με μια Λατίνα πρωταγωνίστρια, η οποία είναι ένας από τους δύο βασικούς χαρακτήρες “σε μια ιστορία επηρεασμένη από τους ληστές τραπεζών Bonnie και Clyde”. Φυσικά, πολλά από αυτά που εμφανίζονται στο leaked gameplay είναι ξεκάθαρα ότι βρίσκονται ακόμα σε στάδιο πρώιμης παραγωγής.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα video συγκεντρωμένα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Grand Theft Auto VI θα μπορούσε να είναι “τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά”, αλλά εάν τα video που διέρρευσαν ότι είναι “αυθεντικά” (και το Bloomberg αναφέρει ότι ο Jason Schreier φαίνεται να πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι), θα μπορούσε ενδεχομένως να έρθει νωρίτερα από ό,τι νομίζουμε.

I just woke up and haven’t asked anyone yet but based on the scale hard to imagine it’s not real. Plus two protagonists and Vice City match what I reported earlier this year

Jason Schreier (@jasonschreier) September 18, 2022

Not that there was much doubt, but I’ve confirmed with Rockstar sources that this weekend’s massive Grand Theft Auto VI leak is indeed real. The footage is early and unfinished, of course. This is one of the biggest leaks in video game history and a nightmare for Rockstar Games

Jason Schreier (@jasonschreier) September 18, 2022

The post Η μεγαλύτερη διαρροή υλικού για το GTA 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα