Ανακοινώθηκε το 2ο Season Pass για το Dragon Ball Z: Kakarot

Η Bandai Namco και το studio CyberConnect2 φαίνεται ότι συνεχίζουν δυναμικά την υποστήριξη του Dragon Ball Z: Kakarot. Το RPG ανοικτού κόσμου θα λάβει δύο προσθήκες μέσα στο 2023 σύμφωνα με την εταιρεία

Καταρχάς, ο Goku και η παρέα του θα περάσουν στην καινούργια γενιά με ένα upgrade

στον τίτλο μέσα στο 2023, με τη Bandai Namco να λέει ότι θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό στο άμεσο μέλλον. 

Μέσα στο 2023 θα δούμε επίσης και καινούργιο υλικό για τον τίτλο. Ο λόγος για το δεύτερο Season Pass του που -όπως και το πρώτο- θα περιέχει τρεις καινούργιες ιστορίες από τον κόσμο του Dragon Ball για να παίξουμε. Η εταιρεία έδωσε και ένα trailer για την πρώτη από αυτές, η οποία έχει την ονομασία “Bardock – Alone Against Fate”. Το υλικό γι’ αυτήν είναι παρμένο από την τηλεοπτική ταινία που εξιστορεί τα γεγονότα του Bardock -πατέρα του Goku- και το πώς ο Frieza κατάστρεψε τον πλανήτη Vegeta. Θα έρθουμε σε επαφή με άλλους Saiyans αλλά και μέλη της Αυτοκρατορίας του Frieza. Για ακόμα μία φορά η Bandai Namco έχει υποσχεθεί ότι θα μας δώσει παραπάνω πληροφορίες για το 2ο Season Pass στο άμεσο μέλλον. 

Το Dragon Ball Z: Kakarot κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, και το review για την έκδοση του Nintendo Switch μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Ανακοινώθηκε το 2ο Season Pass για το Dragon Ball Z: Kakarot appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα