Επίσημη παρουσίαση της Team Asobi από τη Sony

Στo πλαίσιo της περιβόητης “αναδόμησης” του Japan Studio που ανακοίνωσε η Sony τον περασμένο Φεβρουάριο, η ιαπωνική εταιρεία ανακοινώνει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια των PlayStation Studios , αυτό της

Team Asobi.

Το studio, το οποίο μετράει ήδη στο βιογραφικό του τόσο το επιτυχημένο VR platformer της Sony για την προηγούμενη γενιά, το Astro Bot: Rescue Mission, όσο και τον δωρεάν launch τίτλο/ tech demo που συνοδεύει το PlayStation 5, το Astro’s Playroom, εγκαθιδρύεται πλέον και επίσημα από την ιαπωνική εταιρεία ως first-party studio.

Το team με βάση το Τόκιο της Ιαπωνίας, το οποίο πρώτο-συστάθηκε το 2012 με σκοπό τη δημιουργία tech demos για το PlayStation και τον πειραματισμό με νέες τεχνολογίες, συγκαταλέγει στο δυναμικό του, πέραν από Ιάπωνες, μέλη από όλον τον κόσμο, ενώ ενδιαφέρον έχει το όνομα του studio, το οποίο προέρχεται από την Ιαπωνική λέξη “Asobu” που μεταφράζεται ως «να παίζεις».

Η ανακοίνωση της Team Asobi περιλάμβανε την αποκάλυψη του επίσημου logo της καθώς και τα links για τα επίσημα socia media της σε Twitter και Instagram. Αρκετές οι προσδοκίες και οι ελπίδες για την νεοσύστατη ομάδα, καθώς τα δείγματα γραφής που έχει δώσει ως τώρα είναι θετικά.

The post Επίσημη παρουσίαση της Team Asobi από τη Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα