Το Watch Dogs: Legion αποκτά το δικό του standalone zombie mode

Χωρίς καμία προειδοποίηση, η Ubisoft εξέπληξε ευχάριστα, πριν λίγες ώρες, τους κατόχους του Watch Dogs: Legion, καθώς μαζί με τη διάθεση του νεότερου patch για την έκδοση 4.5 του τίτλου σε PC, προσέθεσε στο παιχνίδι και ένα ολοκαίνουργιο, δωρεάν PvE mode, zombie φύσεως.

Με τίτλο “Watch Dogs:

Legion of the Dead”, το mode αφαιρεί τους non playable χαρακτήρες του παιχνιδιού (NPCs) αντικαθιστώντας τους με «νεκρο-ζώντανους», και ξέχωρα από το main story και το Watch Dogs: Legion Online, προσφέρει ένα survival mode που, εκτός του κλασικού shooting του παιχνιδιού, περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία ενός zombie mode, όπως την εύρεση και διαχείριση πυρομαχικών και την τελική διαφυγή μέσω extraction points. O παίκτης, ο οποίος μπορεί να παίξει solo ή σε ομάδες των τριών ατόμων, ξεκινά με ένα τυχαίο gadget, ενώ κάθε νικηφόρο run του χαρίζει “Z-creds”, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αγοράσει gadgets και όπλα στην επόμενη προσπάθειά του.

H προσθήκη του mode, για το οποίο δεν είχε γίνει καμία πρότερη αναφορά από τη Ubisoft, αναμένεται να καταφθάσει και στις εκδόσεις του Watch Dogs: Legion για τις κονσόλες, ενώ στην παρούσα φάση είναι διαθέσιμη υπό τη μορφή alpha version στα PC. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από τη δημιουργία του εν λόγω mode βρίσκεται η ίδια ομάδα από το Ubisoft Toronto, που ετοιμάζει και το story expansion DLC με όνομα “Bloodline”.

The post Το Watch Dogs: Legion αποκτά το δικό του standalone zombie mode appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα