Εορτασμοί για τα 15 χρόνια της σειράς Assassin’s Creed

Μέσω μιας σύντομης, αλλά περιεκτικής, παρουσίασης για τα 15 χρόνια της σειράς Assassin’s Creed, η Ubisoft έκανε κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Αυτές αφορούν στη μελλοντική υποστήριξη του Assassin’s Creed Valhalla, αλλά και στο μέλλον της σειράς.

Για αρχή, το Valhalla θα δεχτεί δύο σημαντικές, δωρεάν προσθήκες περιεχομένου. Μέσα στο καλοκαίρι θα δοθεί δωρεάν σε όλους το The Forgotten Saga.

Πρόκειται για ένα roguelike mode, το οποίο θα δοκιμάσει τις ικανότητες του Odin, καθώς εκείνος επισκέπτεται το βασίλειο του Niflheim. Στην νορβηγική κόλαση ο Odin θα παλέψει ενάντια στις δυνάμεις της κόρης του Loki, μέχρι να νικήσει τον ίδιο το θάνατο. Όπως είναι αναμενόμενο, νέα festivals, Mastery Challenges και Tombs of the Forgotten θα κάνουν την επανεμφάνισή τους μέσα στη χρονιά. Τέλος, ένα νέο κεφάλαιο ιστορίας θα δοθεί το φθινόπωρο δωρεάν σε όλους. Σε αυτό το κεφάλαιο θα παρακολουθήσουμε το τέλος της ιστορίας του/της Eivor, όταν επιστρέψει στο Vinland (Αμερική).

Όσοι θα ήθελαν να επισκεφθούν τη μεσαιωνική Αγγλία, έχουν πλέον τη δυνατότητα να το κάνουν χωρίς να αγοράσουν το Valhalla. Το εξαιρετικό Discovery Mode του τίτλου είναι, πλέον, διαθέσιμο ως standalone αγορά, και για τους κατόχους κονσολών. Οι κάτοχοι PlayStation και Xbox κονσολών θα μπορούν, μέσω ενός απλουστευμένου gameplay, να εξερευνήσουν και να μελετήσουν τον κόσμο με ασφάλεια. Πρόσφατα το Assassin’s Creed Origins έλαβε ένα update που επιτρέπει στις κονσόλες νέας γενιάς να το «τρέξουν» στα 60 fps. Όσοι παίκτες επιθυμούν να το δοκιμάσουν, θα μπορούν να το κάνουν δωρεάν από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου.

Τέλος, το Σεπτέμβριο θα λάβει χώρα μια νέα παρουσίαση από την Ubisoft. Εκεί, η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει το «μέλλον» της σειράς, χωρίς ωστόσο να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για την ώρα. Μένει να δούμε αν θα μάθουμε περισσότερα για το Assassin’s Creed: Infinity, ή για ένα φημολογούμενο, μικρότερης κλίμακας project.

The post Εορτασμοί για τα 15 χρόνια της σειράς Assassin’s Creed appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα