Gameplay από το Texas Chainsaw Massacre

Κατά την διάρκεια του extended Xbox & Bethesda showcase της Microsoft, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο gameplay trailer για τον horror multiplayer τίτλο της Gun Interactive, Texas Chainsaw Massacre, και είναι τόσο “φρικιαστικό” όσο θα περίμενε κανείς από το franchise. Επίσης μέσα από

το trailer είχαμε την επιβεβαίωση του παράθυρου κυκλοφορίας του για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC, για μέσα στο 2023.

Το Texas Chainsaw Massacre, έρχεται από τα “μυαλά” πίσω από το Friday the 13th, τροποποιώντας ελαφρώς το είδος των asymmetrical horror. Αντί για τη συνηθισμένη δομή των πέντε εναντίον ενός (5v1) που είχαμε μάθει από τίτλους όπως τα Friday the 13th, Dead by Daylight και το εξαιρετικό Evil Dead: The Game, το Texas Chainsaw Massacre θα φέρει τέσσερις επιζώντες εναντίον τριών αιμοδιψών stalkers.

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι λογικό όχι μόνο ως τρόπος να “ανακατέψει λίγο τη φόρμουλα», αλλά έχει και μια λογική. Σε αντίθεση με τον Jason Voorhees, τα “πολλά horror στοιχεία” του Dead by Daylight και τον Kandarian Demon, ο Leatherface δεν είναι κάποια υπερφυσική οντότητα που μπορεί να χτυπηθεί από όπλο στο πρόσωπο χωρίς να τσαντιστεί – είναι απλώς ένα κανιβαλιστικο ανθρώπινο ον με ένα μεγάλο αλυσοπρίονο. Είναι λογικό λοιπόν να του δώσουν μερικούς συμμάχους στην καταδίωξη των αθώων θυμάτων του.

Μπορείτε να δείτε τον Leatherface και την παρέα του να κυνηγά τα εν λόγω θύματα στο παρακάτω trailer.

Τέλος το trailer επιβεβαιώνει επίσης ότι ο τίτλος θα έρθει στο Xbox Game Pass.

The post Gameplay από το Texas Chainsaw Massacre appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα