Ημερομηνία διάθεσης του Scathe για PC και κονσόλες

Η Kwalee έχοντας αναλάβει χρέη publisher για το Scathe, της Damage State, ανακοίνωσε ότι στα τέλη Αυγούστου θα κάνει την εμφάνιση του για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ στις αρχές του επόμενου έτους θα κάνει την μετάβαση του στις οικιακές κονσόλες.

Εκτός της ανακοίνωσης της ημερομηνίας διάθεσης του τίτλου, μέσα από ένα νέο trailer γεμάτο με gameplay κομμάτια – το οποίο μπορείτε αν δείτε παρακάτω-, η Kwalee αποκάλυψε ότι οι εκδόσεις του γεμάτου με αίμα FPS

τίτλου για τις κονσόλες δεν θα κυκλοφορήσουν πλέον μέσα στο 2022.

Το trailer μας δίνει, επίσης, την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις Dark Magic δυνάμεις που θα έχουμε στην διάθεση μας καθώς μαχόμαστε ενάντια στις δυνάμεις του Κακού στα pits της Κόλασης. Θα αναλάβουμε να συλλέξουμε τρεις Hellstones και να φτάσουμε στο κέντρο του λαβύρινθου, καθώς αποφεύγουμε την βροχή των εχθρικών βλημάτων και βγάζουμε από την μέση τους εχθρούς με ένα οπλοστάσιο κάποιων πολύ ισχυρών όπλων, με το καθένα να έχει ένα δευτερεύον fire mode.

Το Scathe θα κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 31 Αυγούστου 2022, πριν κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4 στις αρχές του 2023.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Scathe για PC και κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα