Opening cinematic από το S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chornobyl

Η ημερομηνία διάθεσης του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl έχει αλλάξει επίσημα για το 2023, αλλά κατά τη διάρκεια του Extended Xbox & Bethesda Games Showcase, η δημιουργός του, GSC Game World, θέλοντας να “γλυκάνει” λίγο τους φίλους της σειράς, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο video,

μέσω του οποίου αποκαλύπτετε μέρος του opening cinematic του τίτλου.

Στο video μπορούμε να δούμε μια άγνωστη φιγούρα να διασχίζει με γεμάτη με ραδιενέργεια Ζώνη πριν συναντήσει μια ανωμαλία, η οποία σίγουρα φαίνεται πολύ πιο επικίνδυνη από αυτές που συναντήσαμε κατά την διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού. Όλα φαίνονται να είναι “σκυθρωπά και καταπιεστικά”, όπως θα έπρεπε να είναι σε έναν S.T.A.L.K.E.R. τίτλο.

Ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι η GSC Game World ενημέρωσε μέσα από ένα update video για την κατάσταση της ομάδας ανάπτυξης του STALKER 2 μετά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουκρανία τους τελευταίους μήνες. Υπήρχαν φήμες ότι η GSC Game World ήθελε να μεταφέρει ένα τμήμα της ομάδας της από την ουκρανική πρωτεύουσα του Κιέβου στην Πράγα και η ενημέρωση φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι πολλά άτομα της ομάδας έχουν μετακομίσει. Βέβαια, δεν ήταν όλοι στην ομάδα ικανοί ή δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Το video update δείχνει τους προγραμματιστές της GSC να συνεχίζουν να εργάζονται στο S.T.A.L.K.E.R. 2 υπό την απειλή αεροπορικών επιδρομών, δημιουργώντας αυτοσχέδια γραφεία σε μπάνια και στενούς διαδρόμους. Μερικοί επίσης συμμετέχουν στον αγώνα, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν αμάχους ή έχοντας στρατολογηθεί στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το update video της GSC Game World παρακάτω (προειδοποίηση, ορισμένες εικόνες μπορεί να είναι ενοχλητικές).

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chornobyl θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S και PC μεσα στο 2023.

The post Opening cinematic από το S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chornobyl appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα