Εντός Απριλίου διαθέσιμη open beta για το Resident Evil Re:Verse

Για το Resident Evil Re:Verse, το δωρεάν multiplayer κομμάτι που θα δοθεί πακέτο με το Resident Evil Village, έχει προγραμματιστεί να τρέξει μια open beta τον επόμενο μήνα σε κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Έχοντας ως στόχο να γιορτάσει την 25η επέτειο της σειράς Resident Evil,

το Re: Verse θα προσφέρει την ευκαιρία στους παίκτες να παίξουν ως κάποιοι από τους “αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς” σε αυτό που η Capcom αποκαλεί “survival horror revenge matches”.

Όσοι έχουν την περιέργεια να δουν το κατά πόσο θα δουλεύει σωστά το παραπάνω, δεν θα πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό για να το μάθουν, καθώς η Open Beta του Resident Evil Re: Verse θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου 2021. Το μόνο που απαιτείται από τους παίκτες είναι να έχουν ένα Capcom ID και το καταλληλο hardware (PlayStation 4, Xbox One ή PC). Η beta θα διαρκέσει από την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 06:00 GMT έως την Κυριακή 11 Απριλίου στις 06:00 GMT, με τη δυνατότητα λήψης των κατάλληλων αρχείων να γίνεται διαθέσιμη δύο ημέρες νωρίτερα στις 6 Απριλίου.

Το Resident Evil Re: Verse και το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσουν για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 7 Μαΐου 2021.

The post Εντός Απριλίου διαθέσιμη open beta για το Resident Evil Re:Verse appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα