Εντός του 2017 το Spider-Man της Insomniac

Επιβεβαίωση από τον αντιπρόεδρο της Marvel Digital Group. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

O Ryan Penagos, αντιπρόεδρος και executive editor της Marvel Digital Media, επιβεβαίωσε ότι θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2017 τον νέο, αποκλειστικό τίτλο του PlayStation 4

με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο αράχνη από την Insomniac Games. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια ενός livestreaming από το χρήστη GamingSince95 του Reddit, στο οποίο ο Penagos δήλωσε: «υπάρχουν ακόμα περισσότερα (από την Marvel Games) για το 2017, όπως το Spider-Man για το PlayStation 4 και το Marvel vs. Capcom: Infinite για τα Xbox One, PlayStation 4 και PC».

Θυμίζουμε ότι το νέο Spider-Man είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony στην περσινή Ε3. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του τίτλου από την E3, το οποίο σύμφωνα με την Insomniac τρέχει σε ένα «απλό» PlayStation 4.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Με μια απάντηση της, η Insomniac, σε ερώτηση ενός χρήστη στο Twitter, φαίνεται να διαψεύδει εν μέρη τον αντιπρόεδρο της Marvel Digital Media, λέγοντας ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο επίσημο χρονικό πλαίσιο για την κυκλοφορία του Spider-Man.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα