Αποκάλυψη του Total War: Warhammer 2

Κυκλοφορία εντός του 2017 για το δεύτερο μέρος της τριλογίας.

Η Creative Assembly, μέσω ενός cinematic trailer, αποκάλυψε το δεύτερο τίτλο της σειράς Total War στον κόσμο του Warhammer, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο 2017. Το πρώτο Total War: Warhammer είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015.

Στο

Total War: Warhammer 2 οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν τον έλεγχο ενός εκ των οκτώ διαθέσιμων Legendary Lords και μίας εκ των τεσσάρων διαφορετικών φυλών (μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί Dark Elves, High Elves και Lizardmen με τους Skaven να φημολογείται ότι θα είναι η τέταρτη φυλή). Κάθε μία από τις φυλές θα ξεκινάει από μία διαφορετική τοποθεσία στο χάρτη, θα έχει το δικό της στόχο μέσα στο campaign -είτε να καταστρέψει είτε να διαφυλάξει το Great Vortex- και τις δικές της ιδιαιτερότητες στο πεδίο της μάχης.

Το campaign του τίτλου θα λαμβάνει χώρα στις περιοχές Ulthuan, Naggaroth, The Southlands και Lustria ενώ για όσους αποκτήσουν το Total War: Warhammer 2 και είναι κάτοχοι και του πρώτου παιχνιδιού θα υπάρξει -έπειτα από σχετικό update- η δυνατότητα να παίξουν ένα γιγαντιαίο campaign σε έναν ενιαίο χάρτη, ο οποίος θα αποτελείται από τις περιοχές και των δύο τίτλων, με οποιαδήποτε φυλή των δύο παιχνιδιών επιθυμούν.

Ήδη έχει γίνει διαθέσιμη η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam και μέσω του παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer του παιχνιδιού.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα