Η Amazon θα αναλάβει χρέη publisher για το νέο Tomb Raider

Η Amazon Games ανακοίνωσε ότι έχει αναλάβει χρέη publisher για τον νέο multiplatform τίτλο Tomb Raider, που αναπτύσσεται από την Crystal Dynamics.

Ο επόμενος τίτλος Tomb Raider δεν έχει ακόμη όνομα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά θα

είναι ένα «single player, narrative driven adventure» που υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία της Lara Croft. Θα πρωταγωνιστήσει, φυσικά, η ίδια η Lara Croft και θα οδηγήσει τους παίκτες σε περιοχές που «ανταμείβουν την εξερεύνηση και το δημιουργικό pathfinding». Θα υπάρχουν επίσης αρκετοί γρίφοι προς επίλυση, καθώς και πολλοί εχθροί προς αντιμετώπιση, όλα δημιουργημένα με χρήση της Unreal Engine 5, όπως αποκαλύφθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Where will Lara Croft’s journey take her next?

Find out in the next @TombRaider game from @CrystalDynamics, powered by Unreal Engine 5. #UE5 pic.twitter.com/pXtTA74K7o

Unreal Engine (@UnrealEngine) April 5, 2022

“Η Crystal Dynamics έχει μια εξαιρετική ευκαιρία, μετά την εξαγορά μας από την Embracer, να επαναπροσδιορίσει τι είναι μια εκδοτική σχέση για το Tomb Raider”, δήλωσε ο επικεφαλής του studio της Crystal Dynamics, Scot Amos.

“Το Transformative είναι αυτό που αναζητούμε και με την Amazon Games, βρήκαμε μια ομάδα που μοιράζεται το δημιουργικό μας όραμα, τις φιλοδοξίες και τις αξίες μας για ένα σύμπαν της Lara Croft σε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων. Είναι μοναδικά τοποθετημένοι για να ξαναγράψουν τι είναι οι συνεργασίες έκδοσης και ανάπτυξης, και ανυπομονούμε να χαράξουμε αυτό το νέο μονοπάτι μαζί, ξεκινώντας με τη δημιουργία του μεγαλύτερου και καλύτερου παιχνιδιού Tomb Raider μέχρι σήμερα!”.

Η Crystal Dynamics έχει δηλώσει προηγουμένως ότι ο επόμενος τίτλος Tomb Raider θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τα χρονοδιαγράμματα των πρωτότυπων παιχνιδιών και τα πιο πρόσφατα prequels. Με το studio να έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο του IP των Tomb Raider, μετά την εξαγορά του από την Embracer Group, θα μπορούσε επιτέλους να δει αυτούς τους στόχους να εκπληρώνονται.

The post Η Amazon θα αναλάβει χρέη publisher για το νέο Tomb Raider appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα