Νέο gameplay από το Hogwarts Legacy

Η Warner Bros. Games και η Avalanche Software έδωσαν στην κυκλοφορία νέα πλάνα από το Hogwarts Legacy, που παρουσιάζουν τον ανοιχτό κόσμο, τη μάχη και το Room of Requirement.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Avalanche:

“Στην

πρώτη ενότητα του παιχνιδιού, ο παίκτης-φοιτητής στο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry στα τέλη του 1800, τοποθετεί τη σκούπα του πετώντας χαμηλά πάνω από τον ανοιχτό κόσμο. Πετώντας πάνω από τα Highlands της Σκωτίας, ο παίκτης προσγειώνεται για να εξερευνήσει ένα χωριουδάκι που παρέχει την ευκαιρία να συναντήσει διαφορετικές μάγισσες και μάγους ενώ συμμετέχει επίσης σε ευκαιρίες αναζήτησης. Στη συνέχεια, ο παίκτης χρησιμοποιεί έναν Onyx Hippogriff για να διασχίσει τον κόσμο καθώς το τοπίο αλλάζει σε χειμώνα και η γη καλύπτεται από χιόνι”.

“Σε μια βαθύτερη ανάλυση της μάχης, ο παίκτης, φορώντας το σετ Dark Arts, περπατά μέσα από το Απαγορευμένο Δάσος πριν οδηγήσει ένα Thestral στο Dark Arts Battle Arena. Ο παίκτης ρίχνει αμέσως ένα ξόρκι Avada Kedavra για να μειώσει τη γραμμή υγείας του εχθρού. Εργαλεία όπως φίλτρα και φυτά από το Room of Requirement μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον παίκτη στη μάχη για να βοηθήσουν στην πιο αποτελεσματική νίκη των εχθρών”.

“Στο τρίτο και τελευταίο βίντεο, ο παίκτης επισκέπτεται το Room of Requirement. Ολόκληρος ο χώρος μπορεί να εξατομικευτεί και η αρχιτεκτονική μπορεί να αλλάξει καθώς ο παίκτης μεταφέρει αντικείμενα στο χώρο. Μπορείτε να βρείτε συνταγές στο Tomes and Scrolls, στο Hogsmeade ή να ανταμειφθείτε για την ολοκλήρωση διαφόρων δραστηριοτήτων σε όλο το παιχνίδι. Βοηθητικά αντικείμενα όπως γλάστρες φύτευσης και σταθμοί ζυθοποιίας μπορούν επίσης να προσαρμοστούν. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης θα μπορεί να δημιουργήσει το Loom που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσαρμόσει και να προσθέσει μαγικές ιδιότητες στον εξοπλισμό του. Και τέλος, ο παίκτης περπατά στο Vivarium όπου υπάρχουν διάφορα θηρία. Graphorn, Niffler, Kneazle και Mooncalf αποκαλύπτονται. Χαϊδεύοντας και ταΐζοντας ένα θηρίο, θα δώσουν στον παίκτη τα μαγικά συστατικά που χρειάζονται για να προσαρμόσει και να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του. Ένα μπαούλο παιχνιδιών είναι επίσης διαθέσιμο για να παίξετε με τα θηρία και στα θηρία μπορούν να δοθούν μεμονωμένα ονόματα”.

Το Hogwarts Legacy αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series και PC (μέσω Steam) στις 10 Φεβρουαρίου 2023, με την κυκλοφορία για PlayStation 4 και Xbox One να έχει οριστεί για τις 4 Απριλίου και για Switch στις 25 Ιουλίου.

The post Νέο gameplay από το Hogwarts Legacy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα