Εκτενής ματιά στο Atlas Fallen

Η Focus Entertainment αποκάλυψε ένα νέο δείγμα γραφής gameplay από το Atlas Fallen, τον action RPG τίτλο φαντασίας από την Deck13, δημιουργό των Lords of the Fallen και The Surge. Το υλικό παρουσιάζει πλήθος από μάχες με υπερδυνάμεις που λαμβάνουν χώρα σε εκτεταμένα αμμώδη περιβάλλοντα, καθώς οι παίκτες αγωνίζονται να γίνουν Champion of Atlas και να απελευθερώσουν

την ανθρωπότητα, καταστρέφοντας τον Θεό Ήλιο.

Ερχόμενοι απέναντι από τα Wraiths -θεϊκά πλάσματα που καταλαμβάνουν τα εδάφη του Atlas– οι παίκτες θα αποκτήσουν ένα μαγικό Gauntlet που προσφέρει απίστευτες ικανότητες, όπως την ικανότητα να γλιστράνε στην άμμο, να κινούνται στον αέρα και να χειρίζονται όπλα που αλλάζουν σχήμα.

Εκτός από τα παραπάνω, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμαι τις 151 Essence Stones για διαφορετικές επιθέσεις, επιτρέποντάς μας να προσαρμόζουμε το build του χαρακτήρα μας στα μέτρα μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο νέο gameplay overview trailer του Atlas Fallen παρακάτω. Το Atlas Fallen αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 10 Αυγούστου.

The post Εκτενής ματιά στο Atlas Fallen appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα