Έγινε “χρυσό” το Starfield.

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Starfield έγινε “χρυσό”, περίπου τρεις εβδομάδες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου. Αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξή του ολοκληρώθηκε και επίσημα, με τον τίτλο να περνάει στο στάδιο της παραγωγής.

Την ίδια στιγμή, στον επίσημο Discord server της Bethesda, δύο εκ των σχεδιαστών του τίτλου έδωσαν νέες πληροφορίες για το παιχνίδι. Με τη μορφή ενός Q&A session,

οι Emil Pagliarulo και Will Shen έδωσαν απαντήσεις σε 16 “φλέγοντα” ερωτήματα από τη μεριά των παικτών.

Συνοψίζοντας τις πληροφορίες που προκύπτουν από τις απαντήσεις, έχουμε τα εξής νέα δεδομένα από το παιχνίδι:Περισσότεροι από 20 χαρακτήρες μπορούν να στρατολογηθούν από τον παίκτη και να γίνουν μέλη της ομάδας του.Όλα τα διαθέσιμα factions μπορούν να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Φαίνεται, όμως, πως οι παίκτες θα έχουν κάποιες εκπλήξεις, που συχνά θα ξεπερνούν τα όρια των ομάδων τους. Για παράδειγμα, όσοι επιλέξουν να παίξουν ως μέλη των United Colonies, θα αναλάβουν το ρόλο ενός κρυφού πράκτορα που δουλεύει για τον Crimson Fleet ως τμήμα μιας αποστολής. Το να μη σκοτώσει κανείς κάποιον μέσα στο παιχνίδι δεν είναι αδύνατο, αλλά αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, για τους πιο ειρηνόφιλους παίκτες, η ομάδα ανάπτυξης προσφέρει λύσεις. Το “Speech Challenge game”, για παράδειγμα, είναι μια καλή λύση. Με αυτήν, οι παίκτες μπορούν να πείσουν τους εχθρούς τους να μην εμπλακούν σε μάχη μαζί τους. Ο τήρηση του νόμου δεν είναι πάντα η κατάλληλη λύση. Πολλές φορές ο παίκτης θα αναγκαστεί να συμμετάσχει σε παράνομη διακίνηση αντικειμένων, όπως ζωτικά όργανα. Οφείλει να αγοράσει ειδικά ship modules για να κάνει τη λαθραία μεταφορά, αυξάνοντας, όμως, τη πιθανότητα σύλληψής του. Σε αυτή τη περίπτωση, ο παίκτης μπορεί να αποφασίσει αν θα πάει φυλακή, ή αν θα πληρώσει κάποιο πρόστιμο. Ο χρόνος μέσα στο παιχνίδι κυλάει μόνο όταν ο παίκτης παίζει το παιχνίδι. Δεν είναι, για παράδειγμα, εφικτή η συνέχιση της λειτουργίας των εμπορικών οδών που έχουν δημιουργηθεί όσο το παιχνίδι είναι εκτός λειτουργίας. Δεν τίθεται επ’ ουδενί στεγαστικό ζήτημα για τον in-game χαρακτήρα μας. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν σπίτια σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Επίσης, τουλάχιστον ένα σπίτι προσφέρεται ως αμοιβή για την ολοκλήρωση μιας αποστολής.

Επίσης, με την ανακοίνωση του ότι έγινε “χρυσό” το Starfield, δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι ημερομηνίες του preload. Οι κάτοχοι Xbox Series X/S θα μπορούν να προφορτώσουν το παιχνίδι στις κονσόλες τους από τις 17 Αυγούστου. Όσοι επιλέξουν να το παίξουν στους υπολογιστές, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 30 Αυγούστου. Θυμίζουμε πως το Starfield θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S και PCs στις 6 Σεπτεμβρίου.

The post Έγινε “χρυσό” το Starfield. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα