Δικαστικές μάχες στο The Great Ace Attorney Chronicles

Στις δικαστικές αίθουσες της Αγγλίας και της Ιαπωνίας του 19ου αιώνα φαίνεται ότι θα ταξιδέψουμε το καλοκαίρι. Αιτία είναι η κυκλοφορία του The Great Ace Attorney Chronicles, μιας συλλογής με τους δύο τίτλους της ομώνυμης σειράς.

Στο The Great Ace Attorney Chronicles θα ακολουθήσουμε τα χνάρια του Ryunosuke Naruhodo, προγόνου του Phoenix Wright.

Ως εκκολαπτόμενος δικηγόρος, ο Ryunosuke θα ταξιδέψει από την Ιαπωνία στην Αγγλία, λύνοντας μυστήρια και υπερασπίζοντας τους αθώους πελάτες του. Φυσικά, μια πλειάδα χαρακτήρων θα βρίσκεται μαζί του, όπως ο εισαγγελέας Van Zieks και ο πασίγνωστος ερευνητής Herlock Sholmes.

Η συλλογή με τις περιπέτειες του Ryunosuke Naruhodo θα περιλαμβάνει συνολικά 10 επεισόδια, 5 για κάθε παιχνίδι της σειράς. Τα δέκα αυτά επεισόδια θα εμπλουτίζονται με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

“Story Mode”, με δυνατότητα auto-play, για να παρακολουθήσουμε την ιστορία σαν anime ταινία.Μια συλλογή με art από το παιχνίδι.Σχόλια από τον καλλιτεχνικό σκηνοθέτη.“Κινούμενες εικόνες” – με άλλα λόγια, πλήρως animated εικόνες.Δυνατότητα αλλαγής φωνών από τα Αγγλικά στα Ιαπωνικά και αντίστροφα.Οκτώ μίνι επεισόδια, με τον τίτλο ”Escapades”.Δύο “Special Trial” βίντεο.Τρεις προαιρετικές στολές για το The Great Ace Attorney 2: Resolve.Δεκατρία βιντεοκλίπ από το “Ryunosuke Naruhodo’s Seven Days of Sin”.

Ακολουθεί το βίντεο της ανακοίνωσης από το δημιουργό της σειράς Shu Takumi. Το The Great Ace Attorney Chronicles αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στην Ευρώπη για PlayStation 4, Switch και Steam στις 27 Ιουλίου.

The post Δικαστικές μάχες στο The Great Ace Attorney Chronicles appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα