Έναρξη δοκιμών για το Xbox Cloud Gaming σε συσκευές iOS

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Cloud Gaming θα γίνει διαθέσιμο ως “limited beta” σε iPhone, iPad και Windows 10 από σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου 2021.

Παρόλο που η beta δεν θα είναι διαθέσιμη για λήψη και δοκιμή από όλους, η Microsoft θα αρχίσει να στέλνει σταδιακά

προσκλήσεις σε επιλεγμένα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate, με μια νέα ιστοσελίδα να έχει δημιουργηθεί για να επιτρέπει στους χρήστες συσκευών με λειτουργικό iOS (iPhone και iPad) να κάνουν stream τίτλους από το cloud, ως ένας τρόπος για να παρακάμψει τον αποκλεισμό της υπηρεσίας από την Apple που κάνει λόγο για παραβίαση της πολιτικής του App Store.

Η limited beta θα επιτρέψει στη Microsoft να “δοκιμάσει και να μάθει” με τη διάθεση του Xbox Cloud Gaming στις νέες συσκευές, με περισσότερες προσκλήσεις να αποστέλλονται με την πάροδο του χρόνου και να συλλέγονται σχόλια για τη βελτίωση της εμπειρίας.

“Το σχέδιό μας είναι να λειτουργούμε γρήγορα και να ανοίξουμε (την υπηρεσία) σε όλα τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate τους επόμενους μήνες, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να παίξουν Xbox με ολοκαίνουργιους τρόπους”, ανέφερε η επικεφαλής του Project xCloud, Catherine Gluckstein.

Εάν κάποιος λάβει πρόσκληση, το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα συμβατό Bluetooth ή USB controller. Ακόμη και αν δεν διαθέτει ένα, θα μπορεί να δοκιμάσει κάποιον από τους 50+ τίτλους που έχουν υποστήριξη touch controls.

The post Έναρξη δοκιμών για το Xbox Cloud Gaming σε συσκευές iOS appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα