Διέρρευσε το Crash Bandicoot 4 It's About Time

Με πλήρη περιγραφή, στιγμιότυπα και ημερομηνία διάθεσής του.

Με πρόσφατη διαρροή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Game Ratings Board της Κορέας, έγινε γνωστός ο τίτλος του νέου παιχνιδιού Crash Bandicoot, ενώ διέρρευσαν εκ νέου και ορισμένα στιγμιότυπα από ένα trailer, καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Crash Bandicoot 4

It’s About Time -σύμφωνα με τις διαρροές- θα λαμβάνει χώρα στο μακρινο 1998, καθώς ο Crash, χαλαρώνοντας και εξερευνόντας το νησί του, εντοπίζει μία μυστηριώδη μάσκα κρυμμένη στη σπηλιά "Lani-Loli". Όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια, αυτή αποτελεί μία από τις Quantum Masks και πιθανότατα γνωρίζει τον φίλο του πρωταγωνιστή μας, ονόματι "Aku-Aku". Με την επιστροφή των εν λόγω μασκών και την εμφάνιση του Quantum Rift κοντά στους ήρωες, αυτοί αποφασίζουν να επέμβουν σε διαφορετικούς χρόνους και διαστάσεις προκειμένου να σταματήσουν όποιον κρύβεται πίσω από αυτά που συμβαίνουν.

Με την νεότερη διαρροή που έγινε μέσα από το 4Chan, έγινε επίσης γνωστό πως η νέα περιπέτεια του Crash και της παρέας του αναπτύσσεται από την Toys for Bob -η ομάδα που έχει εργαστεί προηγουμένως και στο Crash Bandicoot Trilogy Remake, καθώς και ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί για τις 9 του ερχόμενου Οκτώβρη για PS4 και Xbox One.

Αξίζει να αναφερθεί πως μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter -και πιθανότατα λόγω των παραπάνω διαρροών- η Toys For Bob ανακοίνωσε πως αναμένεται να γνωστοποιήσει στις 22 Ιουνίου, περισσότερες πληροφορίες για το επόμενό της παιχνίδι.

It’s almost TIME. More info on our next game is coming June 22!

Toys For Bob (@ToysForBob) June 19, 2020

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα που διέρρευσαν.

ps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα