Περαιτέρω πληροφορίες για το Horizon Forbidden West

Ανανεωμένος και χωρίς "loading screen" ο νέος τίτλος της Guerilla.

Ο Mathijs de Jonge -Game Director για το νέο τίτλο της Guerilla- αποκάλυψε ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το Horizon Forbidden West με την κυκλοφορία του στο PlayStation 5.

Όπως έγινε γνωστό, ο τίτλος πρόκειται να εκτείνεται εντός μίας νέας περιοχής, και συγκεκριμένα από τη Γιούτα της Δύσης έως και τον Ειρηνικό Ωκεανό, περιλαμβάνοντας απέραντες

πεδιάδες, κατεστραμμένες πόλεις και ερημικά τοπία, καθώς εκτιμάται ότι ο χάρτης του νέου παιχνιδιού θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του Horizon Zero Dawn. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα απουσιάζει κάθε είδους “loading screen”, με την ομάδα ανάπτυξης να ισχυρίζεται πως η έναρξη του παιχνιδιού, το fast-travel και επανεκκίνηση από ένα συγκεκριμένο σημείο του (checkpoint) θα πραγματοποιείται σχεδόν ακαριαία.

Επιπροσθέτως, στον κόσμο του παιχνιδιού αναμένεται να ενσωματώνονται δεκάδες τύποι νέων μηχανών, όπως και νέες φυλές επιζώντων, με άλλες να είναι φιλικές και άλλες εχθρικές, που θα έχουν πλέον ανακαλύψει την ικανότητά τους για override κατά των μηχανών. Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό που θα φέρει ο τίτλος, αποτελεί η κατάρρευση της βιόσφαιρας με την «κόκκινη σήψη», η οποία θα είναι υπεύθυνη για ανεξέλεγκτα καιρικά φαινόμενα, μολύνοντας εκτάσεις ολόκληρες και οδηγώντας ζώα και επιζώντες σε λιμοκτονία.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για το PlayStation 5. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video με τον Director του νέου τίτλου.

Keywords
Αναζητήσεις
apple pay fintech
Τυχαία Θέματα