Ετοιμάζεται για την επομένη γένια η NetherRealm

Αναζητά προσωπικό για τη θέση του Principal Software Engineer.

Η NetherRealm έχει ξεκινήσει να αναζητά προσωπικό για πρόσληψη, που θα εργαστεί επάνω στα νέα κεφάλαια τόσο του Injustice όσο και του Mortal Kombat για την επομένη γενιά. Πιθανώς ο επόμενος τίτλος που θα κυκλοφορήσει από την

NetherRealm να είναι το Injustice 3, καθώς είχαμε την κυκλοφορία του Mortal Kombat 11 πέρυσι, και το studio εναλλάσσεται μεταξύ των δύο fighting franchises.

Σύμφωνα με τo job listing, το studio χρειάζεται έναν Principal Software Engineer για να βοηθήσει στη δημιουργία των γραφικών που έχουν οραματιστεί για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς για τα franchises Mortal Kombat και Injustice, με την NetherRealm να θέλει να προσφέρει μια υπερσύγχρονη τεχνολογία γραφικών για τα PS5 και Xbox Series X.

Να θυμίσουμε ότι ο κύκλος του Mortal Kombat 11 “ολοκληρώθηκε” με την κυκλοφορία του Aftermath expansion τον περασμένο μήνα, και με το Injustice 2 να έχει κυκλοφορήσει το 2017, φαίνεται ότι θα έχουμε μια επιστροφή της fighting σειράς που βασίζεται στο σύμπαν της DC Comics.

Τέλος, μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί το DC FanDome event, κατά τη διάρκεια του οποίου πιθανότατα θα δούμε κάτι για τον νέο τίτλο της NetherRealm. Ίσως δούμε ακόμη και κάτι για το επερχόμενο Batman της Warner και ίσως να μάθουμε επάνω σε τι εργάζεται η Rocksteady, μετά την κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight πριν από πέντε χρόνια.

PS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα