Διαθέσιμο σε νέα ημερομηνία το The Coma 2: Vicious Sisters

Ένα νέο survival horror adventure για PS4 και Switch

To The Coma 2: Vicious Sisters, ένας survival horror adventure τίτλος από την μακρινή Κορέα, έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει

για PlayStation 4 και Nintendo Switch αργότερα μέσα στον τρέχοντα μήνα, προσφέροντας μια συνέχεια της σκοτεινής ιστορίας που παρουσιάστηκε στο The Coma: Recut, έχοντας ως νέα πρωταγωνίστρια την Mina Park. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος θα λειτουργεί επίσης και ως αυτόνομη ιστορία.

Ως δευτερεύων χαρακτήρας από το πρώτο παιχνίδι, η Mina βρίσκει τον εαυτό της να πρέπει να επιβιώσει σε μια σκοτεινή, σκιώδη διάσταση, προσπαθώντας να αποφύγει να πέσει στα νύχια του Dark Song, ενός ψυχωτικού slasher. Καθώς οι παίκτες θα βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, θα μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή της Sehwa, όμως θα πρέπει να είναι έτοιμοι για κάποιες «πολύ επικίνδυνες συναντήσεις» και να επιβιώσουν τη νύχτα.

Το The Coma 2: Vicious Sisters θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 19 Ιουνίου, προσφέροντας πολλαπλά τέλη και μια άκρως ατμοσφαιρική ιστορία, που θα εξερευνήσει θέματα φιλίας, εκφοβισμού και πίεσης.

ps4switch
Keywords
Τυχαία Θέματα