Η OtherSide Entertainment εμπλέκεται ακόμα στο System Shock 3

Παρά την επένδυση της Tencent.

Η OtherSide Entertainment, το studio ανάπτυξης του Warren Spector –δημιουργού των System Shock, Deus Ex και Epic Mickey- ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να συμμετέχει στην ανάπτυξη του System Shock 3, παρόλο που τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό ότι η κινεζική εταιρεία

τεχνολογίας Tencent απέκτησε τα δικαιώματα για το παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι την περίοδο της παραπάνω ανακοίνωσης, το studio με έδρα το Τέξας ανέφερε ότι η Tencent θα «προωθούσε το franchise του System Shock», αλλά από εκείνη την στιγμή δεν προσέφερε περαιτέρω ενημερώσεις για την κατάσταση.

Αυτό άλλαξε πριν από λίγες μέρες, όπου η community manager της OtherSide, Alyssa Marshall, μέσα από ένα μήνυμα της στο forum της εταιρείας, ανέφερε τα εξής: "Συμμετέχουμε ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό πολύ περισσότερο αυτή τη στιγμή. Όταν μας επιτραπεί να δημοσιοποιούμε περισσότερες πληροφορίες, θα το κάνουμε".

Να θυμίσουμε ότι η OtherSide αναζητούσε επενδύσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του 2019, από την στιγμή που αποχώρησε από τη Starbreeze τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, αποκτώντας πίσω τα publishing rights του System Shock 3. Το System Shock 3 αναπτύσσεται κατόπιν άδειας από την Nightdive Studios που κατέχει τα δικαιώματα για το franchise των System Shock, η οποία ετοιμάζει το δικό της remake του System Shock.

Keywords
Τυχαία Θέματα