Διαγωνισμός WoW: Battle for Azeroth

Παιχνίδια, t-shirts, συλλεκτική έκδοση!

΄Ενας ακόμα πλούσιος διαγωνισμός ξεκινά από το GameOver. Σε αυτό το giveaway κληρώνουμε ένα μεγάλο αριθμό από υπέροχα και συλλεκτικά δώρα για τα μέλη του site, τα οποία προσέφερε για την κοινότητά μας η Blizzard.

Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό αυτό θα κληρώσουμε πέντε (5) retail αντίτυπα του World of Warcraft:

Battle for Azeroth, είκοσι (20) t-shirts με θεματολογία από το παιχνίδι φυσικά (δέκα Horde και και δέκα Alliance), και, τέλος, μια Collector's Edition του World of Warcraft: Battle for Azeroth. Να πούμε εδώ ότι, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του άρθρου, έχουμε στην κατοχή μας δύο Collector's Editions του Battle for Azeroth, όμως τη δεύτερη θα την κληρώσουμε σε ξεχωριστό giveaway, εντός του review για το παιχνίδι, που ετοιμάζει ο Νίκος Πλωμαριτέλης και το οποίο θα δημοσιευθεί στα τέλης της τρέχουσας εβδομάδας. Μείνετε συντονισμένοι για να δηλώσετε συμμετοχή και εκεί.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό με τα πέντε retail αντίτυπα του παιχνιδιού, την Collector's Edition και τα 20 t-shirts, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο εντός αυτού του άρθρου. Εμείς, μετά το πέρας το διαγωνισμού, θα συλλέξουμε τα σχόλια, θα κάνουμε την κλήρωση και θα ανακοινώσουμε τους τυχερούς νικητές μέσα από είδηση, που θα δημοσιευθεί στο GameOver.gr.

Να τονίσουμε εδώ ότι κάθε σχόλιο που θα γίνει υποδηλώνει συμμετοχή για όλα τα δώρα, απλά, σε περίπτωση που η κλήρωση σάς χαρίσει ένα t-shirt, καλό θα είναι στο σχόλιο να δηλώσετε ποιον υποστηρίζετε (Horde ή Alliace), ώστε να σας στείλουμε το σωστό μπλουζάκι.

Καλή επιτυχία!

-Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και λήγει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 23:59. Κάθε σχόλιο που θα γίνει στο άρθρο μετά την ημέρα και ώρα λήξεως του διαγωνισμού, δεν θα ληφθεί υπόψη στην κλήρωση.

-Κάθε νικητής θα κερδίσει ένα δώρο (retail αντίτυπο του παιχνιδιού ή t-shirt ή την Collector's Edition).

-Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους των διαγωνισμών μας (παράγραφος 11 των όρων χρήσης).

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα