Ανακοινώθηκε bundle για το Pokemon Let's Go!

Κονσόλα και πολλά καλούδια έρχονται το Νοέμβριο.

Η Nintendo και η Pokemon Company ανακοίνωσαν ένα ολοκαίνουριο πακέτο Nintendo Switch, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο την ημέρα κυκλοφορίας των Pokemon Let's Go! Pikachu και Pokemon

Let's Go! Eevee.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει μια ειδική έκδοση της κονσόλας Nintendo Switch, το οποίο θα περιέχει τους Eevee και Pikachu στην εμπρόσθια πλευρά του dock και στο πίσω μέρος της κονσόλας. Το πακέτο θα περιλαμβάνει επίσης δύο χειριστήρια Joy-Con με τα χρώματα των Pokemon που κοσμούν την κονσόλα, όπως και το αξεσουάρ Poke Ball, το οποίο θα ξεκλειδώνει το θρυλικό Pokemon Mew. Το πακέτο θα περιλαμβάνει προεγκατεστημένο είτε το Pokemon Let's Go! Pikachu είτε το Pokemon Let's Go! Eevee, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν το πακέτο και την έκδοση που επιθυμούν.

Θυμίζουμε πως τα Pokemon Let's Go! Pikachu και Pokemon Let's Go! Eevee αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 16 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, με τα παιχνίδια να συνδυάζουν την επιστροφή στην περιοχή Kanto, με HD γραφικά και gameplay εμπνευσμένο από τo Pokemon Go!, τον τίτλο της Niantic για τα κινητά. Οι παίκτες που θα συνδέσουν τα παιχνίδια με την εφαρμογή στο κινητό, θα μπορούν να ξεκλειδώσουν ένα ολοκαίνουριο Pokemon, ενώ ένα "καθαρόαιμο" RPG της σειράς Pokemon αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

switchClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα