Live stream του event της Apple για τα νέα iPhone στις 20:00

Techblog.gr

Η μεγάλη ημέρα για την Apple έφτασε και το event για τα νέα iPhone, το iOS 12 αλλά και κάθε τι νέο που θα παρουσιαστεί, είναι προγραμματισμένο να γίνει σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος στο Steve Jobs Theater του Apple

Park.

Μυστήριο έχει παραμείνει η ονομασία των νέων iPhone καθώς οι πληροφορίες είναι πολλές, με τις τελευταίες να προέρχονται από την China Mobile η οποία αναφέρει πως τα ονόματα των iPhone στις 5.8, 6.5 και 6.1 ίντσες θα είναι “iPhone XS”, “iPhone XS Plus” και “iPhone XC” αντίστοιχα.

Αναφορικά με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, φαίνεται πως για πρώτη φορά δε θα παρουσιαστεί κάποιο iPhone με Touch ID home button, δίνοντας τη θέση του στο Face ID, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το αν και ποιά μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε έκδοση με δύο κάρτες sim, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία των iPhone.

Το event μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από τη σελίδα της Apple, αλλά μιας και το live streaming χρησιμοποιεί τεχνολογία HTTP Live Streaming (HLS) της Apple, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Χρειάζεται iPhone, iPad ή iPod touch με Safari σε iOS 10.0+, Mac με Safari σε macOS Sierra 10.12+ ή PC με Microsoft Edge σε Windows 10. Το streaming μέσω Apple TV απαιτεί Apple TV (2ης γενιάς και πάνω) με το τελευταίο Apple TV software ή tvOS. Η πρόσβαση από άλλες πλατφόρμες μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εκδόσεις του Chrome ή Firefox (απαιτούνται MSE, H.264, και AAC) ενώ για πρώτη φορά θα γίνει stream και μέσω του επίσημου λογαριασμού της Apple στο Twitter.

Join us September 12 at 10 a.m. PDT to watch the #AppleEvent live on Twitter. Tap ❤️ below and we’ll send you updates on event day. pic.twitter.com/i9mGHTKhvu

Apple (@Apple) September 10, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα