Ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead or Alive 6

"Καυτός" χειμώνας εν όψει...

Πριν από λίγες ώρες, η Koei Namco ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του έκτου τίτλου της δημοφιλούς fighting σειράς, DEAD OR ALIVE 6, ενώ ταυτόχρονα έδωσε πληροφορίες για τα μπόνους προπαραγγελίας του τίτλου και ένα νέο trailer.

Οι οπαδοί της σειράς δεν θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετά, καθώς το DEAD OR ALIVE 6 θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως

στις 15 Φεβρουαρίου 2019. Το νεότερο μέλος της πασίγνωστης σειράς των fighting τίτλων της Team NINJA, γνωστό για την πλειάδα εντυπωσιακών μαχητριών με όμορφα χαρακτηριστικά και...καμπύλες, θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα λιανικής αλλά και στα ψηφιακά ράφια των PlayStation 4 και Xbox One, ενώ οι κάτοχοι ηλεκτρονικών υπολογιστών θα μπορούν να προμηθευτούν ψηφιακά τον τίτλο μέσω της πλατφόρμας Steam.

Παράλληλα, η Team NINJA αποκάλυψε και τα bonus όλων όσων προπαραγγείλουν την ψηφιακή έκδοση του τίτλου.Οι κάτοχοι PlayStation 4 θα μπορούν να αποκτήσουν ένα θέμα για την κονσόλα τους και έναν playable χαρακτήρα, την “The Female Tengu” Nyotengu . Οι κάτοχοι του Xbox One θα μπορούν να προμηθευτούν τον ίδιο playable χαρακτήρα, καθώς και μια στολή για τον θρυλικό μαχητή Ryu Hayabusa, ενώ οι κάτοχοι υπολογιστών θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο τον επιπρόσθετο χαρακτήρα. Επιπλέον, όλοι όσοι προμηθευτούν το παιχνίδι ψηφιακά μέχρι και τις 14 Μαρτίου 2019, έναν μήνα μετά το λανσάρισμα του τίτλου, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν μια στολή της Kasumi, μια εκ των γνωστότερων μαχητριών της σειράς. Τέλος, μια Digital Deluxe edition του παιχνιδιού αναμένεται να διατεθεί ταυτόχρονα με την "απλή" έκδοση, η οποία και περιλαμβάνει ένα σετ 25 επιπλέον στολών, τρία μπόνους κομμάτια μουσικής, μια αποκλειστική στολή της Kasumi και έναν επιπλέον χαρακτήρα, τη μυστηριώδη Phase 4, η οποία είναι ένας κλώνος της Kasumi με υπερφυσικές δυνάμεις,.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούριο trailer του παιχνιδιού, ενώ αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το DEAD OR ALIVE 6 και τις εκδόσεις του, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Team NINJA, ή να ακολουθήσετε το στούντιο στο Facebook και το Twitter.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα