Διαγωνισμός Giftbox από τη CD Media και το GameOver.gr

Από σήμερα, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 θα διεξάγουμε έναν διαγωνισμό σε συνεργασία με τη CD Media, μέσω του οποίου οι αναγνώστες του GameOver.gr θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τέσσερα Gift Boxes.

Από τα εν λόγω κουτιά τα δύο θα είναι για PlayStation και τα άλλα δύο για Xbox,

και θα περιέχουν από τέσσερα παιχνίδια (Promo Discs) το κάθε ένα. Τα παιχνίδια που θα περιέχονται (και θα είναι τυχαία σε κάθε Gift Box) θα είναι τα Far Cry 6, Riders Republic, Just Dance 21, Assassin’s Creed Valhalla, Resident Evil Village, Resident Evil 3 Watch Dogs Legion, Devil May Cry 5, Red Dread Redemption 2, Immortals Fenyx Rising, Kingdom Hearts, Marvel’s Avengers. Οι τίτλοι που θα περιέχει το κάθε κουτί θα είναι κατανεμημένοι έτσι ώστε το κάθε GiftBox να έχει την ίδια “δυναμική”. Επιπλέον μέσα στο Gift Box θα υπάρχουν μάσκες CD Media και σημαία ή Μπλούζα Watch Dogs.

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέσα από τη σελίδα του GameOver.gr στο Instagram και απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να ακολουθήσετε τον λογαριασμό της CD Media και του GameOver.gr στο Instagram, να κάνετε like το post και share στο story σας το post μας για τον διαγωνισμό.

The post Διαγωνισμός Giftbox από τη CD Media και το GameOver.gr appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα