Εντός του 2022 η κυκλοφορία του FOBIA: St. Dinfna Hotel

Η Maximum Games ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία για μια συνεργασία με την Pulsatrix Studios, αναλαμβάνοντας χρέη publisher για το FOBIA: St. Dinfna Hotel, ενός psychological horror τίτλου για έναν παίκτη, που αναπτύσσει η δεύτερη για κονσόλες και PC.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Roberto, ενός πρωτάρη δημοσιογράφου, θα σταλούμε να ερευνήσουμε το ομώνυμο ξενοδοχείο

και, αναπόφευκτα, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Τελικά, θα βρεθούμε παγιδευμένοι σε μια μάχη ενάντια στο υπερφυσικό, καθώς αποκαλύπτουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό από ό,τι θα περιμέναμε να βρούμε στην αναζήτησή μας στο ξενοδοχείο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής μας στο ξενοδοχείο St. Dinfna θα ζήσουμε μια «καθηλωτική ιστορία γεμάτη με εκπληκτικές ανατροπές», καθώς οι κόσμοι συγκρούονται και θα συναντήσουμε σενάρια του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, γεμάτα με συνωμοσίες, μυστήριο και γρίφους προς επίλυση.

Xρησιμοποιώντας την κάμερά μας, θα μπορούμε να συγκεντρώσουμε ενδείξεις και στοιχεία, να “διασχίσουμε τον χρόνο” και να διώξουμε τερατώδη πλάσματα. Από τα όρια του πολυτελούς ξενοδοχείου, θα εμπλακούμε σε μια μάχη για την επιβίωση και μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποκαλύψουμε την αλήθεια.

Το FOBIA: St. Dinfna Hotel αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2022.

The post Εντός του 2022 η κυκλοφορία του FOBIA: St. Dinfna Hotel appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα