Η Double Fine εργάζεται ήδη σε πολλαπλά νέα projects

Η Double Fine, ο developer πίσω από τα Psychonauts 2 και Brutal Legends, έχει αρχίσει να εργάζεται επάνω σε περισσότερα από ένα νέα projects, όπως ανακοίνωσε το studio ανάπτυξης σε μια ανάρτηση στο Fig blog.

Το Psychonauts 2 αποτελούσε την κύρια εστίαση της ομάδας ανάπτυξης τα τελευταία έξι χρόνια, αν και η Double

Fine στο ενδιάμεσο κυκλοφόρησε επίσης τις remastered εκδόσεις των Day of the Tentacle, Full Throttle και Grim Fandango κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μαζί με κάποιους μικρότερους τίτλους όπως το RAD. Ωστόσο, με την δημιουργό να έχει πλέον ολοκληρώσει το μεγαλύτερο project της, προχωρά στο επόμενο μεγάλο project.

“Το στούντιο έχει χωριστεί ήδη σε διάφορες ομάδες και ξεκινά διαφορετικά projects που πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε”, αναφέρει η Double Fine στην ανάρτησή της. “Μας αρέσει ο πειραματισμός εδώ στην Double Fine. Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε νέες ιδέες, νέα visual styles ή gameplay, συναισθήματα και πολλά άλλα”.

Η Double Fine συνεχίζει αναφέροντας ότι “η εστίαση μας στρέφεται σε αυτά τα νέα projects”, αν και η ομάδα θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα support tickets. “Το Psychonauts 2 ήταν μια ευκαιρία να ξαναδούμε και να ξανασκεφτούμε το κλασικό που ξεκίνησε το στούντιο μας στο μέλλον” συνεχίζει η ανάρτηση. “Ήταν μια μακρά διαδικασία, αλλά μας αρέσει να πιστεύουμε ότι η απόδοση ήταν πολύ μεγάλη. Κολλήσαμε την προσγείωση”.

Το Psychonauts 2 είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 και PC.

The post Η Double Fine εργάζεται ήδη σε πολλαπλά νέα projects appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα