Δείγμα γραφής από το The Last Case of Benedict Fox

Η Rogue Games και η Plot Twist έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το The Last Case of Benedict Fox, τον επερχόμενο Lovecraftian, metroidvania adventure τίτλο που ετοιμάζει η δεύτερη, του οποίου την ύπαρξη μάθαμε κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase

της Microsoft στις αρχές του μήνα.

Με αφήγηση από τον Creative Director, Bartlomiej ‘Bartek’ Lesiakowski, το πρώτο gameplay δείγμα γραφής του τίτλου βάζει τον πρωταγωνιστή στο μικροσκόπιο και μας προσφέρει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον δαιμονικό φίλο του, ο οποίος δίνει στον Fox μια επιλογή από υπερφυσικές δυνάμεις.

Μεταξύ αυτών των υπερφυσικών δυνάμεων είναι η ικανότητα να μπορεί να εξερευνεί τις αναμνήσεις των πεθαμένων, μεταφέροντάς μας σε σουρεαλιστικά περιβάλλοντα που περιλαμβάνουν τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα αυτών που “πρόσφατα αναχώρησαν”. Αυτά τα περιβάλλοντα θα περιλαμβάνουν τις δικές τους διεστραμμένες απειλές που πρέπει να ξεπεραστούν από τους παίκτες.

Ο Fox, κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, θα έχει επίσης πολλές φατρίες εχθρών να αντιμετωπίσει, με την καθεμία να έχει τους δικούς της στόχους και ατζέντες να εκπληρώσει.

Μπορείτε να δείτε και να μάθετε περισσότερα στο νέο gameplay trailer παρακάτω.

Το The Last Case of Benedict Fox αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC την άνοιξη του 2023 ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One μέσω του Xbox Game Pass.

The post Δείγμα γραφής από το The Last Case of Benedict Fox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα