Η From Software φαίνεται να εργάζεται σε “πολλαπλά νέα projects”

Η FromSoftware, δημιουργός των Elden Ring και Sekiro: Shadows Die Twice, φαίνεται ότι εργάζεται επάνω σε πολλαπλά νέα projects. Το παραπάνω έρχεται μέσα από τα εγκαίνια ενός νέου ιστότοπου προσλήψεων από την εταιρεία, με δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, δηλώνοντας ότι «αναζητά το προσωπικό ανάπτυξης που θα βρίσκεται στον πυρήνα πολλών νέων projects».

Παράλληλα με τον νέο ιστότοπο, είχαμε μια νέα

συνέντευξη με τον director του Elden Ring και Πρόεδρο του studio, Hidetaka Miyazaki, στην ιαπωνική ιστόσελιδα 4Gamer. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Miyazaki επιβεβαιώνει ότι ένα άλλο project από την FromSoftware βρίσκεται στα τελικά στάδια.

Ο Miyazaki επιβεβαιώνει επίσης ότι η FromSoftware έχει πολλούς τίτλους υπό ανάπτυξη, από άλλους game directors εκτός από τον ίδιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για την FromSoftware, καθώς ο Miyazaki έχει εργαστεί ως director σε κάθε σημαντικό τίτλο που κυκλοφόρησε το studio από το Bloodborne και έπειτα. Εκτός από ένα αποκλειστικό spin-off Monster Hunter του 3DS, το τελευταίο παιχνίδι της FromSoftware που σκηνοθέτησε κάποιος άλλος ήταν το Dark Souls II.

Τώρα το τι μπορεί να είναι τα νέα projects που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, μπορεί να είναι το Armored Core 6 το οποίο φάνηκε να διέρρευσε νωρίτερα φέτος, ενώ μια συνέχεια του Bloodborne φαίνεται αρκετά πιθανό να ετοιμάζεται για το PlayStation. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός να ετοιμάζουν κάποια συνέχεια για το Elden Ring, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια επιτυχία που σημείωσε.

The post Η From Software φαίνεται να εργάζεται σε “πολλαπλά νέα projects” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα