Καινούργιες πληροφορίες για το Overwatch 2

Στο Reddit έγινε ένα από τα γνωστά AMA -Ask Me Anything- του site για το Overwatch 2. Εκεί οι δημιουργοί του τίτλου μάς έδωσαν κάποια στοιχεία για το καινούργιο παιχνίδι της Blizzard που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Το σημαντικότερο από αυτά είναι το γεγονός ότι με την κυκλοφορία του Overwatch 2 -σε early access- αυτόν τον Οκτώβριο το πρώτο Overwatch θα σταματήσει να υπάρχει.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να χωρίσει τη βάση παικτών του τίτλου, έτσι θα σταματήσει να δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι πλέον. Όλοι θα έχουν πρόσβαση μόνο σε έναν τίτλο, το Overwatch 2

“Θα κυκλοφορήσουμε καινούργιους ήρωες, χάρτες και δυνατότητες μέσα στις seasons του τίτλου -που θα διαρκούν εννέα εβδομάδες”, είπε ο Aaron Keller, director του παιχνιδιού, “Πρόσφατα έχουμε δώσει στη δημοσιότητα και το roadmap για τις πρώτες δύο seasons, με έναν καινούργιο ήρωα να κυκλοφορεί σε κάθε μία από αυτές και έναν καινούργιο χάρτη στη δεύτερη. Επίσης, θα κυκλοφορούμε και μεγάλα κομμάτια του οράματός μας για το Overwatch 2 κατά καιρούς, ένα από αυτά θα είναι το PvE κομμάτι που θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο”. Και κλείνει: “Με την κυκλοφορία του Overwatch 2 στις 4 Οκτωβρίου, αυτό θα αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου τον τίτλο που τρέχει τώρα”.

Μία μεγάλη απορία που είχε ένας θεατής του AMA ήταν το τι θα γίνει με τα κλειστά loot boxes και το virtual currency του πρώτου τίτλου. Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι το Overwatch 2 “πετάει” τελείως από πάνω του το σύστημα με τα loot boxes και φέρνει τον τίτλο στα πρότυπα πολλών σημερινών Live Services παιχνιδιών με τα γνωστά Battle Passes. 

Ο Jon Spector, επικεφαλής της διαφημιστικής καμπάνιας ολόκληρου του franchise, απάντησε στην ερώτηση αυτή: “Θα έχουμε πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις για το θέμα πριν την κυκλοφορία του τίτλου. Για να απαντήσω στα γρήγορα τώρα, θα σας πω πως ό,τι έχετε αποκτήσει από το πρώτο παιχνίδι θα έρθουν μαζί σας στο δεύτερο”. Και συνεχίζει: “Δεν θα περάσουμε τα loot boxes όπως έχουν όμως, για εσάς που έχετε ακόμα στην κατοχή σας κάποια από αυτά κλειστά, το περιεχόμενο τους θα περάσει στον λογαριασμό σας και τον δεύτερο τίτλο σαν να τα έχετε ανοίξει. Τα “χρήματα σας” από το Overwatch 1 θα περάσουν στο 2, αλλά εκεί θα υπάρχει άλλο virtual currency σαν βασικό, θα υπάρχουν όμως πράγματα που θα μπορείτε να αγοράσετε με τα “χρήματα” από τον πρώτο τίτλο αλλά και πράγματα που θα είναι προς πώληση αποκλειστικά και μόνο με το virtual currency του δεύτερου”. 

Το Overwatch 2 θα είναι free-to-play και θα κυκλοφορήσει σε early access στις 4 Οκτωβρίου για PC και κονσόλες. 

The post Καινούργιες πληροφορίες για το Overwatch 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα