Υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες και Resident Evil Re:Verse

Έχοντας ανακοινωθεί ως μια multiplayer εμπειρία, πολλοί υπέθεσαν ότι το Resident Evil Re: Verse θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το Resident Evil Village, αλλά φαίνεται ότι ο εν λόγω τίτλος δεν θα γίνει διαθέσιμος μαζί με το νέο κεφάλαιο της σειράς την επόμενη εβδομάδα (7/5). Το Resident Evil

Re:Verse, όπως αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο του Resident Evil, θα κυκλοφορήσει “μέσα στο καλοκαίρι 2021”.

Να σημειώσουμε ότι η Capcom, σε δηλώσεις της στο videogameschronicle, ανέφερε ότι δεν είχε ανακοινώσει πραγματικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Resident Evil Re: Verse, αν και το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για όποιον έχει στην κατοχή του το Resident Evil Village.

Επίσης, πριν από λίγες μέρες είχε διεξαχθεί ένα Open Beta Test για το Resident Evil Re: Verse, και το feedback που πάρθηκε θα μπορούσε να οδηγήσει την Capcom να πάρει την απόφαση για αυτή την “καθυστέρηση”, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει διάφορες αλλαγές ή νέες δυνατότητες με βάση τα δεδομένα που ήρθαν από την Open Beta.

Μέχρι να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil Re: Verse, θα μπορούμε να δοκιμάσουμε το νέο demo του Resident Evil Village στις αρχές Μαΐου ή να περιμένουμε την κυκλοφορία του πλήρους παιχνιδιού για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (με δωρεάν next-gen upgrade) στις 7 Μαΐου.

The post Υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες και Resident Evil Re:Verse appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα