Χωρίς cross platform play το Fallout 76

"Με υπαιτιότητα της Sony", σύμφωνα με τη Bethesda.

Η Bethesda Game Studios αρχικά είχε σχεδιάσει το Fallout 76 ώστε να περιλαμβάνει τη δυνατότητα για cross platform play -σύμφωνα με τον Todd Howard- αλλά δυστυχώς το παραπάνω δεν θα συμβεί λόγω του ότι η

Sony συνεχίζει να μην «παίζει ωραία» όταν πρόκειται για την υποστήριξη του cross platform play χαρακτηριστικού. Ο Howard επιβεβαίωσε ότι το Fallout 76 δεν θα διαθέτει cross platform play μέσα από δηλώσεις που έκανε στο GameStar.de.

Συγκεκριμένα, ανάφερε: «Δεν θα μπορείτε να παίξετε cross-play στο Fallout 76. Θα το αγαπούσαμε πραγματικά αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε». Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν υποστηρίζεται το cross-platform play στο multiplayer κομμάτι του post-apocalyptic τίτλου της Bethesda, ο Howard πρόσθεσε ότι «Η Sony δεν βοηθάει όσο θα θέλαμε», ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά σχετικά με τη στάση της Sony σε αυτό το θέμα και το πόσο κλειστή είναι η πλατφόρμα της, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το Fortnite και την αδυναμία όσων έφτιαξαν αρχικά λογαριασμό για το παιχνίδι της Epic στο PS4, να κάνουν login στην έκδοση για το Switch.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοέμβριου για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα