Αποκάλυψη του επόμενου Splinter Cell στην E3 2018;

Καταχώρηση του Amazon "προδίδει" τα σχέδια της Ubisoft.

Με τη σειρά Metal Gear Solid να έχει μπει στον πάγο, μετά και τη φυγή του δημιουργού της από τη Konami, οι φίλοι των stealth παιχνιδιών δεν έχουν πολλές κυκλοφορίες να περιμένουν, ωστόσο ίσως προκύψουν ευχάριστα νέα στην έκθεση E3, καθώς

ο γνωστός Sam Fisher ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του σε αυτή. Πιο συγκεκριμένα, μέσω μιας καταχώρησης στο Amazon, φαίνεται πως η Ubisoft ετοιμάζεται να επαναφέρει τη σειρά Splinter Cell στο προσκήνιο, αφού στο γνωστό online κατάστημα εμφανίστηκε το αντίτυπο της PC έκδοσης του "Tom Clancy's Splinter Cell 2018". Όπως μαρτυρά η περιγραφή του προϊόντος, η αποκάλυψη της νέας περιπέτειας του Fisher θα γίνει στην φετινή E3 και ίσως αυτή να είναι η μεγάλη κυκλοφορία της εταιρίας για τη φετινή γιορτινή περίοδο ή για τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους. Αν και η καταχώρηση θα μπορούσε να είναι ένα απλό λάθος, το πιθανότερο είναι πως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο καθώς συνοδεύεται με το όνομα της Ubisoft, και ένα κλικ σε αυτό μας οδηγεί στους υπόλοιπους τίτλους της. Τα screenshots που ακολουθούν προέρχονται από το Reddit και δείχνουν την καταχώρηση, πριν αυτή κατέβει από το Amazon.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Yves Guillemot, CEO της γαλλικής εταιρίας, σε δηλώσεις του στα πλαίσια της E3 2017, είχε αναφερθεί στις φήμες για την επιστροφή της σειράς, τονίζοντας πως η εταιρία προσέχει όλα τα παιχνίδια "Tom Clancy's" και πως δεν έχει ξεχαστεί η σειρά Splinter Cell, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Τελευταίες κυκλοφορίες της σειράς ήταν τα Double Agent(2006), Conviction (2010) και Blacklist (2013).

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα