Μικρή αναβολή στην διάθεση του Amnesia: The Bunker

Αρχικά το Amnesia: The Bunker ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στον Μάιο που διανύουμε, αλλά οι φίλοι της σειράς horror της Frictional Games θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, καθώς η κυκλοφορία του νέου τίτλου της σειράς έχει πλέον μετατεθεί για τον Ιούνιο.

Η αναβολή – καθυστέρηση των δύο εβδομάδων οφείλεται σε «απρόβλεπτα προβλήματα πιστοποίησης»

σύμφωνα με το studio ανάπτυξης. “Αυτή η απόφαση είναι απαραίτητη για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα λανσάρουμε τον τίτλο με αυτά τα ζητήματα”.

“Ο επιπλέον χρόνος θα μας επιτρέψει να διορθώσουμε το πρόβλημα και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία gameplay κατά την κυκλοφορία”, πρόσθεσε το studio. “Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας”.

Ο επικεφαλής του δημιουργικού, Fredrik Olsson, σημειώνει ότι η καθυστέρηση αναγκάζει την ομάδα να εργάζεται τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες, κάτι που όπως λέει «απλώς δεν είναι κάτι που κάνουμε εδώ στη Frictional».

Μπορείτε να δείτε το πλήρες μήνυμα μέσω video του Olsson σχετικά με την τελευταία καθυστέρηση για το Amnesia: The Bunker στο παρακάτω tweet.

Here’s Fredrik with a message to you regarding Amnesia: The Bunker pic.twitter.com/8Ak7vPsrja

— frictionalgames (@frictionalgames) May 12, 2023

Το Amnesia: The Bunker θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, PC,Xbox Series X/S και Xbox One στις 6 Ιουνίου.

The post Μικρή αναβολή στην διάθεση του Amnesia: The Bunker appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα