Αποκαλύφθηκε το Ghost Recon: Frontline

Η Ubisoft αποκάλυψε το Tom Clancy’s Ghost Recon: Frontline, ένα free to play PVP shooter που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Ghost Recon, διαψεύδοντας τις διάφορες φήμες που ήθελαν ότι με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα είχαμε μια επιστροφή στο γραμμικό στυλ των

παλαιοτέρων τίτλων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νέος τίτλος θα διαθέτει ένα προηγμένο class σύστημα, με τον κάθε παίκτη -σε μια ομάδα τριών ατόμων- να επιλέγει διαφορετικούς contractors και classes, με τον καθένα να προσφέρει διαφορετικές ικανότητες και δυνάμεις. Υπάρχει μια assault class, μια support class και μια scout class, με την καθεμία από αυτές να κάνει βασικά αυτό που θα περιμέναμε από το όνομα της- επίθεση, άμυνα, long-distance, αντίστοιχα.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να καλέσουν τακτικές ενισχύσεις, συμπεριλαμβανομένων auto turrets, drones με καπνό και τεράστια οδοφράγματα. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να κερδίσουμε στο Ghost Recon: Frontline, και οι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους για να κερδίσουν, συλλέγοντας πληροφορίες πριν κατευθυνθούν προς μια drop zone για να ζητήσουν εξαγωγή. Καθώς περιμένουν την εξαγωγή, άλλες ομάδες μπορούν να δουν την τοποθεσία τους και να προσπαθήσουν να κλέψουν τις πληροφορίες και τη νίκη.

Μπορείτε να δείτε το trailer για το παιχνίδι παρακάτω και να κάνετε εγγραφή για μελλοντικά beta tests στον επίσημο ιστότοπο εδώ.

Το Ghost Recon Frontline αναμενεται να κυκλοφορησει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Αποκαλύφθηκε το Ghost Recon: Frontline appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα