Gameplay από το Gungrave G.O.R.E.

Η IGGYMOB και η Prime Matter, ομάδα ανάπτυξης και publisher αντίστοιχα, έδωσαν στη δημοσιότητα νέο gameplay υλικό για το Gungrave G.O.R.E., της αναβίωσης του γεμάτου με δράση shooter τρίτου προσώπου, στο οποίο ο νεκρός αντιήρωας πρωταγωνιστής του, ονόματι “Grave”, κουβαλά δύο πιστόλια και φέρει ένα φέρετρο μαζί του.

Επιπλέον, ο creator του Gungrave, Yasuhiro Nightow, αποκάλυψε ότι η πρώην art designer του The Evil Within, Ikumi Nakamura, έχει ενταχθεί στο

δυναμικό που εργάζεται επάνω στην ανάπτυξη του Gungrave G.O.R.E., φέρνοντας «το δικό της μοναδικό στυλ στο project», βοηθώντας την IGGYMOB να μπορέσει να πραγματοποιήσει πλήρως το όραμά της για τον νέο τίτλο.

“Αυτή η συνεργασία για το Gungrave G.O.R.E ήταν τόσο πολύτιμος χρόνος για μένα ως οπαδός της αρχικής σειράς Gungrave”, σχολίασε η Nakamura. “Η εμπειρία με έκανε επίσης να σκεφτώ πολύ και μου έφερε πολλές καλές αναμνήσεις. Περιμένετε περισσότερα νέα που θα έρθουν σύντομα”.

Θυμίζουμε ότι η Nakamura αποχώρησε από την Tango Gameworks, δημιουργό των The Evil Within και GhostWire: Tokyo, το 2019 – όπου εργάστηκε ως creative director – πριν δημιουργήσει το δικό της indie studio. Τώρα θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Gungrave G.O.R.E., το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox, PlayStation και PC, χωρίς να έχει ακόμη δοθεί κάποια ημερομηνία ή περίοδος κυκλοφορίας.

The post Gameplay από το Gungrave G.O.R.E. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα