Το Monster Hunter Rise έρχεται στους υπολογιστές

Στα πλαίσια του φετινού Tokyo Game Show η Capcom αποκάλυψε πως το Monster Hunter Rise αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στους υπολογιστές.

Πρόκειται για τη νεότερη κύρια προσθήκη στην εν λόγω Action-RPG σειρά, η έκδοση

της οποίας έρχεται στους υπολογιστές με υποστήριξη 4K ανάλυσης, υψηλής ποιότητας υφών, “ανοιχτό” ρυθμό ανανέωσης, voice chat και ultrawide (21:9) display ενώ θα είναι και πλήρως βελτιστοποιημένη για υποστήριξη keyboard & mouse.

Το Monster Hunter Rise κυκλοφόρησε αρχικά προς τα τέλη του περασμένο Μαρτίου αποκλειστικά στο Nintendo Switch και, παρά το γεγονός της αποκλειστικότητάς του στην κονσόλα της Nintendo, εκτιμήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ως επιτυχία για την Capcom, καθώς κατάφερε να υπερβεί τα 7 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο από την κυκλοφορία του.

Επιπροσθέτως, η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται ότι επιδιώκει να καταστήσει τους υπολογιστές ως κύρια πλατφόρμα της, στοχεύοντας να εξισώσει τις πωλήσεις παιχνιδιών της μεταξύ οικιακών κονσολών και υπολογιστών μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ακολουθεί το σχετικό trailer της παρούσας ανακοίνωσης. Περισσότερες πληροφορίες για το Sunbreak, το επερχόμενο “μεγάλο” expansion του εν λόγω παιχνιδιού, μπορείτε να βρείτε εδώ.

The post Το Monster Hunter Rise έρχεται στους υπολογιστές appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα