Αποκαλύφθηκε το Wanted Dead

Η 110 Industries, εκτός του Vengeance Is Mine, αποκάλυψε το Wanted: Dead, ένα νέο action τίτλο τρίτου προσώπου για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

Ο τίτλος βρίσκεται σε ανάπτυξη από μια ομάδα η οποία αποτελείται από developers που έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν επάνω στα Ninja Gaiden και Dead or Alive και, σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα γραφής, φαίνεται

να εμπνέεται από άλλους action τίτλους όπως το Devil May Cry και το Bayonetta. Ένα “βαθύ σύστημα μάχης” θα επιτρέψει στους παίκτες να αντιμετωπίζουν τους εχθρούς από κοντινή απόσταση ή να χρησιμοποιούν πυροβόλα όπλα από απόσταση ενώ υπάρχουν ακόμη και οι κλασικοί Ninja Gaiden διαμελισμοί.

Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης τους με τον τίτλο, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο της υπολοχαγού Hannah Stone, επικεφαλής μιας ελίτ ομάδας που είναι γνωστή ως “Zombie Team”, σε μια σκοτεινή και επικίνδυνη sci-fi έκδοση του Χονγκ Κονγκ.

Παρακάτω μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε πρώιμο pre-alpha gameplay υλικό καθώς και ένα παράξενο συνοδευτικό βίντεο με τη Stefanie Joosten, πιο γνωστή ως η ηθοποιός που έπαιξε την Quiet στο Metal Gear Solid V.

H Joosten θα λειτουργήσει επίσης ως cutscene director στο Wanted: Dead, καθώς και ως creative director στο Vengeance Is Mine της 110 Industries.

Το Wanted: Dead αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X /S και PC μέσα στο 2022.

The post Αποκαλύφθηκε το Wanted Dead appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα