Αποκαλύφθηκε το Blacktail

Φέρνοντας στη ζωή την σλαβική λαϊκή ιστορία της Baba Yaga, το Blacktail είναι ένα σουρεαλιστικό action adventure πρώτου προσώπου, στο οποίο οι παίκτες θα ξεκινήσουν να σφυρηλατούν τον δικό τους θρύλο. Θα μπορούν να γίνουν είτε ο καλοπροαίρετος φύλακας του δάσους, είτε ένας εφιαλτικός τρόμος που στοιχειώνει τα όνειρα των παιδιών: η επιλογή είναι δική τους.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Yaga, ενός 16χρονου κοριτσιού που εκδιώχθηκε από τον μεσαιωνικό οικισμό της όταν κατηγορήθηκε για μαγεία, το Blacktail

θα μας κάνει να έρθουμε αντιμέτωποι με τις ζωντανές αναμνήσεις του παρελθόντος της, οι οποίες έχουν εκδηλωθεί με την μορφή πνευμάτων. Η Yaga πρέπει να κυνηγήσει αυτές τις εκδηλώσεις των αναμνήσεών της και να προσπαθήσει να ξετυλίξει ένα μυστήριο.

Το Blacktail συνδυάζει έντονες μάχες με χρήση τόξου και μαγείας, και σκοτεινή αφήγηση σε έναν ζωντανό παραμυθένιο κόσμο, επιτρέποντάς μας να ορίσουμε τη δική μας εκδοχή της Baba Yaga είτε ως μια καλή μάγισσα που προστατεύει το δάσος είτε ως ένα σκοτεινό, κακόβουλο πλάσμα. Η απόφαση θα είναι δική μας όταν το Blacktail κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC μέσα στους επόμενους μήνες του 2022.

The post Αποκαλύφθηκε το Blacktail appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα