Αποκαλύφθηκε το Battlefield 2042

Μετά από αρκετές διαρροές πληροφοριών τους προηγούμενους μήνες, η EA αποκάλυψε επιτέλους το επόμενο κεφάλαιο της μακροχρόνιας σειράς Battlefield, με την ονομασία “Battlefield 2042”, μέσα από ένα εκρηκτικό trailer.

Το Battlefield 2042 θα μεταφέρει τους παίκτες στο κοντινό μέλλον, μέσα σε μια “πανέμορφη πολεμική εμπειρία”, επαναφέροντας τις εμβληματικές και τεράστιας κλίμακας μάχες της σειράς. Σε έναν κόσμο στην κόψη της μεγαλύτερης προσφυγικής κρίσης στην ιστορία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία

μπαίνουν σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός Specialist, μιας νέας ματιάς στις Battlefield classes, εξοπλισμένοι με “Specialist Trait” και “Speciality” και με τη δυνατότητα πλήρως προσαρμόσιμων loadouts.

“Το Battlefield 2042 είναι μια εξέλιξη του franchise και αγκαλιάζει αυτό που θέλουν οι παίκτες μας – το απόλυτο Battlefield multiplayer sandbox με έντονες μάχες και πολλά απίστευτα και απροσδόκητα γεγονότα”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της DICE, Oskar Gabrielson. “Όλοι μας στην DICE στη Στοκχόλμη, στην DICE LA, στην Criterion και στην EA Gothenburg διασκεδάσαμε πολύ καθώς αναπτύσσαμε αυτό τον τίτλο και πλέον έφτασε η ώρα να αφήσουμε τους παίκτες να μπουν μέσα. Αυτό που θα βρουν είναι ότι έχουμε δημιουργήσει τρεις διαφορετικές, απολύτως επικές εμπειρίες που πιστεύουμε ότι θα λατρέψουν”.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο multiplayer κομμάτι του τίτλου, θα κάνουν το ντεμπούτο τους οι next-gen εκδόσεις των αγαπημένων modes Conquest και Breakthrough, με τους μεγαλύτερους χάρτες που έχουμε δει ποτέ στη σειρά Battlefield. Το multiplayer θα μπορεί να υποστηρίξει έως και 128 παίκτες σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S, αν και στις κονσόλες τις προηγούμενης γενιάς -Xbox One και PlayStation 4- θα υπάρχει περιορισμός σε 64 παίκτες. Οι χάρτες θα παρουσιάζουν δυναμικά καιρικά φαινόμενα, επικίνδυνους περιβαλλοντικούς κινδύνους, ακόμη και θεαματικά γεγονότα, όπως γιγαντιαίους ανεμοστρόβιλους ή αμμοθύελλες που μπορούν να αλλάξουν την εξέλιξη των μαχών.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ένα δεύτερο squad-based game type, το Hazard Zone, με τις λεπτομέρειες για αυτό να είναι ελάχιστες έως μηδαμινές, αλλά υπόσχεται να είναι μια “σύγχρονη ματιά”  στη multiplayer εμπειρία, εντελώς διαφορετική σε σχέση με την αντίστοιχη των Conquest και Breakthrough. Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του EA Play στις 22 Ιούλιου, θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της «τρίτης εμπειρίας».

Το Battlefield 2042 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 22 Οκτωβρίου του 2022 για Xbox One, PlayStation 4 και PC στην τιμή των $59,99, και στα Xbox Series X/S και PlayStation 5 στην τιμή των $ 69,99 με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει.

The post Αποκαλύφθηκε το Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα