Eπίσημη η αλλαγή στην ονομασία του νέου Rainbow Six

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αλλαγή του τίτλου του μέχρι πρότινος γνωστού ως Rainbow Six Quarantine, σε Rainbow Six Extraction.

Ο λόγος για την παραπάνω απόφαση είναι αρκετά προφανής, δεδομένου ότι ο νέος τίτλος της σειράς είχε αρχικά ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της E3 2019, πριν η πανδημία του COVID-19 αναγκάσει ολόκληρο τον πλανήτη να μπει σε μεγάλες περιόδους καραντίνας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πυρήνας του Rainbow Six

Extraction έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

Ο Antoine Vimal du Monteil, Producer του τίτλου αναφέρει τα εξής:

“Από την ανακοίνωσή του, το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό. Καθώς εξελισσόταν, ο πυρήνας της εμπειρίας του γινόταν όλο και πιο ξεκάθαρος: οι operators ενώθηκαν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, μαθαίνουν για το παράσιτο, πώς να το ξεπεράσουν και να προστατεύουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα. Γνωρίζουμε ότι υπήρχε προβληματισμός (σχετικά με το όνομα) και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το επίσημο όνομα του παιχνιδιού μας. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction”.

Ο Patrik Methé, Creative Director προσθέτει:

“Πήραμε την ισχυρή δομή του Rainbow Six Siege και δημιουργήσαμε έναν σύγχρονο tactical cooperative shooter, όπου θα αντιμετωπίζετε μια εξελισσόμενη εξωγήινη απειλή. Θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσετε, αλλά θα πρέπει να έχετε πάντα έναν στόχο στο μυαλό σας: να βεβαιωθείτε ότι κανένας δεν θα μείνει πίσω.

Εναπόκειται σε εσάς και την ομάδα σας να αποφασίσετε το πότε θα προχωρήσετε προς τα εμπρός ή το πότε θα κάνετε extract. Όπως θα ανακαλύψετε σύντομα, το extraction είναι πραγματικά το όνομα του παιχνιδιού”.

Το Rainbow Six Extraction, αποτελεί ένα cooperative spin-off του Rainbow Six Siege που ξεκίνησε από το limited-time alien themed Outbreak event, και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

The post Eπίσημη η αλλαγή στην ονομασία του νέου Rainbow Six appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα