Εκτός της E3 2021 το Remake του Prince of Persia: The Sands of Time

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει έως την E3 2021, με τη συνέντευξη Τύπου της Ubisoft να σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής έκθεσης, κατέχοντας την πρώτη παρουσίαση για φέτος.

Ωστόσο, δυσάρεστα νέα επιφύλασσε η γαλλική εταιρεία για όσους περίμεναν να ακούσουν (ή και να δουν) νεότερα από το Remake

του Prince of Persia: The Sands of Time, καθώς γνωστοποίησε ότι το εν λόγω project δεν θα δώσει το “παρών” στα πλαίσια της E3 2021. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την ομάδα του τίτλου:

“Όπως ενδεχομένως να έχετε ήδη διαβάσει, το Prince of Persia: The Sands of Time Remake δεν θα είναι μέρος του Ubisoft Forware. Καταγράφουμε εκπληκτική πρόοδο για το παιχνίδι μας, για να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε κάθε άλλη πληροφορία ακόμα. Θα μοιραστούμε μία ενημέρωση μόλις είμαστε έτοιμοι.”

A message from the Prince of Persia: The Sands of Time Remake dev team: pic.twitter.com/3B8tgUGkwl

Prince of Persia (@princeofpersia) June 7, 2021

Στο επερχόμενο Ubisoft Forward της E3 2021, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, 12 Ιουνίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, η Ubisoft αναμένεται να μοιραστεί ενημερώσεις με την κοινότητα τόσο για νέα παιχνίδια, όπως τα Far Cry 6 και Riders Republic, όσο και για ήδη υπάρχουσες κυκλοφορίες της, όπως είναι τα For Honor, The Crew 2, Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla και Rainbow Six Siege.

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ η κυκλοφορία του είχε οριστεί αρχικά για τις 21 του περασμένου Γενάρη σε PS4, Xbox One και PC. Από τότε, η διάθεσή του έχει αναβληθεί προς μία απροσδιόριστη ημερομηνία, που, όπως επιβεβαιώνεται από την παρούσα είδηση, τοποθετείται μέσα στην επόμενη χρονιά.

The post Εκτός της E3 2021 το Remake του Prince of Persia: The Sands of Time appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα