Αποκαλύφθηκε το Avatar: Frontiers of Pandora

Η Ubisoft αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το Avatar: Frontiers of Pandora, ενός adventure με πολύ μεγάλο budget. Το παιχνίδι βασίζεται στην ομώνυμη σειρά ταινιών του James Cameron, το οποίο αναμένεται να έρθει στα οχήματα της νέας γενιάς

και ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 2022.

Λαμβάνοντας χώρα στον φανταστικό πλανήτη της Pandora, το Avatar: Frontiers of Pandora θα αποτελεί ένα action adventure τίτλο πρώτου προσώπου που αναπτύσσεται από την Massive Entertainment της Ubisoft, σε συνεργασία με την Disney και την Lightstorm Entertainment. Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτού κόσμου και θα μας επιτρέπει να παίζουμε ως ένας Na’vi, που ξεκινά ένα ταξίδι στα Western Frontier, μια περιοχή της Pandora που δεν έχει εξερευνηθεί μέχρι τώρα. Στο ταξίδι μας θα συναντήσουμε εξωτική χλωρίδα και πανίδα, καθώς και θανατηφόρες δυνάμεις της RDA, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Να σημειώσουμε ότι το Avatar: Frontiers of Pandora αναπτύσσεται με την τελευταία έκδοση της Snowdrop μηχανής γραφικών της Ubisoft, αποκλειστικά για τις κονσόλες της νέας γενιάς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει στα Xbox One και PlayStation 4.

Το Avatar: Frontiers of Pandora αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5, Google Stadia, Luna και PC μέσα στο 2022.

The post Αποκαλύφθηκε το Avatar: Frontiers of Pandora appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα