Ανακοινώθηκε το Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Κατά την διάρκεια του Ubisoft Forward event στα πλαίσια της φετινής E3, αποκαλύφθηκε το, εδώ και καιρό φημολογούμενο, Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Ο εν λόγος τίτλος θα αποτελεί μια συνέχεια του XCOM-like, Mario + Rabbids: Kingdom Battle που είχε κυκλοφορήσει το 2017.

Παρακάτω

μπορείτε να δείτε κάποιες πρώτες εικόνες μέσα από τον νέο τίτλο της σειράς Mario + Rabbids.

Η περιγραφή του τίτλου αναφέρει τα παρακάτω:

“Συνεργαστείτε με τους Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi και τους φίλους τους σε ένα γαλαξιακό ταξίδι για να νικήσετε μια κακόβουλη οντότητα και να σώσετε τους Spark συντρόφους σας. Εξερευνήστε πλανήτες σε όλο τον γαλαξία καθώς ανακαλύπτετε μυστηριώδη μυστικά και συναρπαστικά quest!”

Δημιουργήστε την ομάδα των ονείρων σας με τρεις χαρακτήρες από ένα εκλεκτικό roster εννέα χαρακτήρων.Εξοντώστε όλα τα νέα bosses, μαζί με μερικούς γνωστούς εχθρούς σε όλο τον γαλαξία.Διασώστε τα αξιολάτρευτων Sparks σε όλο τον γαλαξία, τα οποία παρέχουν ξεχωριστές δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν στις μάχες.Απελευθερώστε τις δεξιότητες των ηρώων σας, αλλά να είστε στρατηγικοί καθώς αντιμετωπίζετε τους εχθρούς σας, ενώ συνεργάζεστε με τους συμμάχους σας και κρύβεστε πίσω από covers.

The post Ανακοινώθηκε το Mario + Rabbids: Sparks of Hope appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα