Νέες πληροφορίες για το Rainbow Six Extraction

Κατά την έναρξη του Ubisoft Forward event στα πλαίσια της φετινής E3,η Ubisoft αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας νέες πληροφορίες για το Rainbow Six Extraction. Η αρχή έγινε με την δημοσίευση ενός cinematic trailer, το όποιο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στο τέλος του οποίου είχαμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του αναμενόμενου co-op spin-off τίτλου, όπου οι Operators

του Rainbow Six θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα εξωγήινο παράσιτο.

Οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν ομάδες των τριών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να μπορέσουν να καταπολεμήσει το παράσιτο, σε τρεις ζώνες περιορισμού σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Αλάσκα, αποτελώντας μέρος της πρωτοβουλίας Rainbow Six REACT. Η αποστολή τους θα είναι να ερευνήσουν τον εχθρό – γνωστό ως Archaens – και να αποτρέψουν την εξάπλωση του. Η γνώση, η συνεργασία και η τακτική προσέγγιση θα είναι τα καλύτερα όπλα των παικτών.

Επίσης έκανε διαθέσιμο το πρώτο gameplay υλικό από τον τίτλο, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω

Τέλος, σύμφωνα με την Ubisoft ο τίτλος θα υποστηρίζει cross-play και cross-save δυνατότητα μεταξύ όλων των πλατφορμών διάθεσης του, από την πρώτη μέρα διάθεσης του.

Θυμίζουμε ότι το Rainbow Six Extraction, αποτελεί ένα cooperative spin-off του Rainbow Six Siege που ξεκίνησε από το limited-time alien themed Outbreak event, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia και PC.

The post Νέες πληροφορίες για το Rainbow Six Extraction appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα