Αποκαλύφθηκε επισήμως το Call of Duty: Vanguard

Περιλαμβάνοντας πολλαπλές μάχες σε περιοχές όπως η Βόρεια Αφρική, ο Ειρηνικός Ωκεανός και τόσο το Ανατολικό αλλά και το Δυτικό Μέτωπο, το Call of Duty: Vanguard υπόσχεται να προσφέρει “αιματηρές μάχες κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε μια πρωτοφανή παγκόσμια κλίμακα” μέσα από ένα βαθύ και συναρπαστικό single player campaign που αναπτύχθηκε από την Sledgehammer

Games.

Ως μέλος μιας επιλεγμένης ομάδας στρατιωτών που εκπροσωπούν διαφορετικά έθνη, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια σε μια αυξανόμενη απειλή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, θα βρεθούμε σε αερομαχίες πάνω από τον Ειρηνικό, θα πέσουμε με αλεξίπτωτο στη Γαλλία, θα υπερασπιστούμε το Στάλινγκραντ ως ένας ελεύθερος σκοπευτής και θα βρεθούμε πίσω από τις γραμμές των εχθρικών δυνάμεων στη Βόρεια Αφρική.

Φυσικά, το multiplayer τμήμα του Vanguard θα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι, καθώς θα υπάρξει ένα πρόγραμμα διάθεσης δωρεάν περιεχομένου μετά την κυκλοφορία του τίτλου, προσθέτοντας νέους χάρτες, νέα modes, seasonal events και community celebrations, μεταξύ άλλων. Το πακέτο θα ολοκληρώνεται με μια νέα Zombies εμπειρία που έχει επιμεληθεί η Treyarch.

Το Call of Duty: Vanguard αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 5 Νοεμβρίου 2021.

The post Αποκαλύφθηκε επισήμως το Call of Duty: Vanguard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα