Ξεκίνησε η ανάπτυξη του επόμενου Ace Combat

Η κυκλοφορία του Ace Combat 7: Skies Unknown, στις αρχές του 2019, σηματοδότησε την πολυαναμενόμενη επιστροφή για τη flight combat σειρά της Bandai Namco, για την οποία είχε περάσει πάνω από μια δεκαετία χωρίς κάποιον βασικό τίτλο.

Το καλό νέο για τους φίλους της σειράς, είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για άλλη μια φορά μια τόσο μεγάλη χρονική περίοδο μέχρι να δουν το επόμενο κεφάλαιο,

καθώς πριν από λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια του Japanese Ace Combat 25th Anniversary livestream, ο παραγωγός της σειράς, Kazutoki Kono, ανακοίνωσε ότι το Ace Combat 7 έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις και η επόμενη σημαντική είσοδος στη σειρά βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη. Το νέο Ace Combat δημιουργείται σε συνεργασία με την ILCA, ένα ιαπωνικό στούντιο υποστήριξης που έχει δουλέψει σε πολλούς και διαφορετικούς τίτλους, από τίτλους της σειράς Yakuza έως το Code Vein και τα επερχόμενα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl.

Συγκεκριμένα ο Kono ανέφερε τα εξής:

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε ένα νέο project της σειράς Ace Combat. Το προσωπικό του Project Aces θα συνεχίσει φυσικά να συμμετέχει στην ανάπτυξη αυτού του νέου project, αλλά καθώς γιορτάζουμε τα 25 χρόνια και τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, καταλάβαμε ότι έχουμε πολλούς fans με πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις. Η μικρή μας ομάδα δεν μπορεί να τα χειριστεί όλα μόνη της, οπότε προσπαθούμε να επεκτείνουμε την ομάδα Ace Combat με έναν “μεγάλο τρόπο”. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια επιχειρηματική συμμαχία με την ILCA, η οποία θα εμπλακεί βαθύτερα στη σειρά Ace Combat όσο ποτέ και θα δημιουργήσει ένα νέο Ace Combat. Ελπίζουμε ότι αυτή η ευκαιρία θα μας επιτρέψει να προσθέσουμε ακόμη περισσότερο προσωπικό στην ομάδα του Project Aces.

Ελπίζω οι fans να είναι χαρούμενοι που γνωρίζουν ότι το επόμενο παιχνίδι είναι σε εξέλιξη. Με αυτό το νέο προσωπικό, δημιουργούμε ένα νέο Ace Combat – μια νέα εποχή. Δεν ξέρω πού θα είμαστε τα επόμενα 25 χρόνια, αλλά η σειρά Ace Combat θα συνεχιστεί και σε όλους όσους μας υποστηρίζουν και δημιουργούν μαζί μου – θα συνεχίσω να τα δίνω όλα.

Το Ace Combat 7: Skies Unknown είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One και PlayStation 4, ενώ μπορεί να παιχτεί μέσω backward compatibility και στα Xbox Series X/S και PlayStation 5. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το πότε μπορεί να φτάσει το επόμενο Ace Combat, αλλά πιθανότατα βρισκόμαστε ακόμα πολύ νωρίς στην ανάπτυξή του.

The post Ξεκίνησε η ανάπτυξη του επόμενου Ace Combat appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα