Έρχεται το επόμενο μεγάλο patch για το Cyberpunk 2077

Πριν από λίγες μέρες η CD Projekt προχώρησε στην αποκάλυψη συγκεκριμένων λεπτομερειών σχετικά με το επόμενο μεγάλο patch του πιο πρόσφατου τίτλου της, του Cyberpunk 2077.

To patch 1.3, το οποίο αναμένεται σύντομα σε κονσόλες, PC και Stadia, αναμένεται να φέρει αρκετές μικρές και μεγάλες αλλαγές στον κόσμο του παιχνιδιού, συμβάλλοντας στην επιδιορθωτική προσπάθεια που καταβάλει η εταιρεία

εδώ και μήνες να βελτιώσει την προβληματική τεχνική κατάσταση του τίτλου από όταν πρώτο-κυκλοφόρησε.

Συγκεκριμένα, το patch πρόκειται να εισάγει βελτιώσεις όπως το zoom στο minimap του παιχνιδιού ενώ βελτίωση αναμένεται και στο Screen Space Reflection εφέ ώστε να φαίνεται λιγότερο “grainy” σε κονσόλες και υπολογιστές χαμηλότερης υπολογιστικής ισχύος. Επιπλέον, αύξηση θα δουν και τα slots για autosave, που από δέκα θα διπλασιαστούν και θα γίνουν είκοσι, ενώ τέλος, πλέον ο χαρακτήρας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ανελκύστηρα όσο κουβαλάει κάποιο σώμα. Μικροβελτιώσεις σε AI και άλλα διάφορα τεχνικά θέματα, είναι και αυτές στον πρόγραμμα.

Η πολωνική εταιρεία, όμως, δεν μένει εκεί και μαζί με το update χαρίζει στους παίκτες και ορισμένα κομμάτια δωρεάν περιεχομένου. Μια εναλλακτική εμφάνιση για τον Johnny Silverhand, ένα multilevel δερμάτινο σακάκι από συνθετικό δέρμα και ένα φωτεινό πανκ χρώμα θα είναι διαθέσιμα για customization, χωρίς έξτρα κόστος. Μαζί έρχεται και το όχημα Archer Quartz Bandit, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε στο παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση της αποστολής Ghost Town.

The post Έρχεται το επόμενο μεγάλο patch για το Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα